Prima Pagina Apple Valoarea companiei Apple a atins o noua cifra record

Valoarea companiei Apple a atins o noua cifra record

Capitalizarea bursiera a companiei Apple, sau modul in care analistii privesc valoarea unei companii, a atins astazi 795 de miliarde de dolari, cea mai mare de pana in prezent. Vorbim despre o companie care cu 10 ani in urma nu valora decat un sfert din valoarea de acum, dar care va trece in curand peste o valoare de 800 de miliarde de dolari pe bursa americana.

Analistii din SUA spun de cativa ani ca Apple va fi prima companie a carei valoare va depasi 1000 de miliarde de dolari pe bursa americana, iar acest lucru s-ar putea adeveri. Capitalizarea bursiera a companiei Apple a mai depasit valoarea de 700 de miliarde de dolari in trecut, insa niciodata nu s-a apropiat atat de tare de cea de 800 de miliarde de dolari.

O actiune a companiei Apple poate fi cumparata acum cu peste 152 de dolari, valoarea lor fiind intr-o continua crestere in ultimele saptamani. Desi rezultatele financiare ale Apple au aratat ca vanzarile iPhone au stagnat, iar cele ale iPad au scazut, analistii recomanda in continuare cumpararea actiunilor celor din Cupertino.

Sustinuti de investitori precum Warren Buffet, analistii isi impulsioneaza clientii sa cumpere tot mai multe actiuni la compania Apple, iar asta ii creste valoarea. Exista sansa ca iPhone 8 sa urce valoarea companiei Apple la 1000 de miliarde de dolari, dar pentru asta terminalul trebuie sa fie unul cu adevarat exceptional, altfel nu are vreo sansa.

“Apple’s valuation has been depressed for years as investors grew concerned that Apple would fall victim to the missteps of consumer electronic companies of the past. However, Apple has proven its resilience through its unique ability to develop hardware, software and services that work seamlessly together. We believe this positions Apple very well to capitalize on the trend toward more “things” becoming a computer.”

apple valoare record

 • Srb Srb

  Si unii destepti ma contraziceau ca nu vad de ce ar mai ajunge la 115$ Sau mai mare actiunea

 • Mr. Tambourine Man

  Cum spuneau haterii aici le idevice de vreo câțiva ani – Apple e pe moarte!

 • calibru

  Acum câțiva ani .. Dar de ceva timp Apple o ia la vale ! Așa este Apple cotată la bursă .. Cu iPhone 7 are vânzări proaste rău ! iOS nu mai este ce a fost , iOS 8.4.1 fiind și ultima versiune stabilă .. acum folosesc un 6s cu 10.3.2 beta 5 și se mișcă groaznic .. de la 10.2.1 sa întâmplat ceva , Apple nu mai reușește să optimizeze bateria .. acel battery drain persistă și în 10.3.2 beta 5 .. scot sot 4 ore jumate cu 10.2 mă duceam în 6 ore jumate , chiar 7 …

 • Viorel Predatorul

  Bă, dar mai lasă-mă cu premoniția ta! Mi se face greață de câte ori mai intoxicat cu marea ta premoniție spusă la plesneală!!!
  BRAVO !! EȘTI UN INVESTITOR DE EXCEPȚIE! Meriți premiul puli-țer pentru asta! Bravo!

 • Srb Srb

  “m-ai intoxicat ?? “”shhh, ia pune-ma iar pe ignore ca ma plictisesti si sa nu iti explodeze capul..cam multe la plesneala sa fie,mai ales ca unii vorbesc iar altii cumpara actiuni cand au cote de sub 100$….nu exista coincidenta/e,doar oameni ce nu cred in cei superiori si le place acolo in groapa

 • George 89

  Troleaza în neștire ca de obicei fără a gândii
  E impresionata valoarea Apple daca va ajunge la asa o valoare, dar nici nu se compara cu ceilalți
  1.Aramco (2 trilioane de dolari)
  2 Google
  3 Samsung Group
  Apple mai are de mancat

 • Srb Srb

  Pai tocmai ca eu gandesc si expun viitorul, doar insectele ca voi,luati in ras,pt ca deh sunteti oameni fara perspectiva viitorului, si dupa ce am dreptate ziceti aberatii de genul
  “Analistii din SUA spun de cativa ani ca Apple va fi prima companie a carei valoare va depasi 1000 de miliarde de dolari pe bursa americana”

  Google e pe 2..samsung in vise dupa coca cola si altele

 • Viorel Predatorul

  Mă deranjează lipsa lui de fair-play, pentru că se leagă de kktul ăla de previziune pe care a făcut-o și el la plesneală, iar eu i-am scris că la acel moment nu vedeam motive pentru care acțiunea să crească așa cum visa el.
  Scrb lega performanța acțiunii de evoluția vânzărilor de macuri, ori este clar că nu macurile au făcut acțiunile să crească.

  Acțiunile Apple sunt foarte volatile: azi sunt 150, peste câteva zile sunt sub 100, după care cresc iar, și tot așa.
  Warren Buffet a investit foarte mult în Apple în ultima perioadă, și investitorii se bazează pe flerul lui. Normal că atunci când tot mai mulți cumpără, prețului acțiunilor crește. Cum vinde Buffet o parte substanțială, cum vând toți și prețul scade.
  Dacă Apple era așa performantă, atunci managerii săi și-ar fi păstrat acțiunile, și nu le-ar fi vândut în secunda doi, așa că Șilăr și Cuc.

 • Srb Srb

  care kkt de previziune? true wireless charging care nu are treaba cu incarcarea prin inductie? actiunile apple? faptul ca apple nu moare prea curand? faptul ca samsung este un jeg pt cei saraci?
  cam multe previziuni draga,facute la plesneala…

 • calibru

  Mâine se lansează 10.3.2 oficial ! 😊 Să sperăm că va fi ceva de capul lui … speranța moare ultima …

 • Srb Srb

  iar comentezi din grota…prezentul doar arata adevarul spus de mine despre trecut din ce in ce mai rau si mai clar. Un om stie sa faca 1+1=2 dar un geniu a venit cu concluzia ca poti obtine acest numar si din alte calcule gen 0.5+1.5 etc….arata f mult cum te-ai descurcat tu in viata…prin tocit tocit fara sa iti dezvolti logica. Din aceasta cauza,peste cativa ani, dupa cum am zis acum 1 an, o sa existe si true wireless charging, fie ca crezi sau nu. Tu esti ala de sta cu aluminiu ca material conductor de electricitate iar geniile au venit cu cuprul. Ce noroc ca exista oameni de stiinta si nu blocati doar pe ceea ce citesc ca tine,ca altfel nu ne-am fi dezvoltat si am fi ramas doar cu cunostiintele urmasilor

 • Srb Srb

  fair play nu stii ce inseamna din moment ce spui ca eu ar fi trebuit sa il arat si nu tu
  Ca sa te invat, fair-play ar fi insemnat ca tu, printr-o propozitie simpla sa fi spus, “da aici ai avut dreptate” fara niciun dar sau alte tampenii

 • Srb Srb

  pai ce ai vrea sa aiba? totusi este o versiune intermediara.Nu mai vin cu ceva nou din moment ce tot ce ar putea fi nou se pastreaza pt iOS 11 5 June

 • Viorel Predatorul

  Într-un singur comentariu arăți cât de agramat poți să scrii:
  – “prezentul doar arata adevarul […] din ce in ce mai rau si mai clar”
  – “un geniu a venit cu concluzia ca poti obtine acest numar si din alte calcule gen 0.5+1.5 etc”
  Într-adevăr, la nivelul tău de cunoștințe, operații matematice cu numere raționale înseamnă grad de dificultate de geniu!
  – “fie ca crezi” este prima cacofonie
  – “cu cuprul” este a doua cacofonie
  – “cu cunostiintele” este a treia cacofonie. Btw, ce e aia “cunostiinta”??

  Întreabă un copil de trei ani despre ce crede el în legătură cu existența lui Jack și a vrejului de fasole care crește până la nori. Va răspunde naiv, cu imaginație specifică vârstei la care orice este posibil.
  Așa crezi tu în cai verzi pe pereți, fără să ai habar despre limitările impuse de științele exacte.
  Ei bine, NU Scrb! Jack și Vrejul de fasole este doar o poveste! Niciodată nu va crește vreun vrej de fasole până la nori, oricât de mult ai crede tu în povestea asta numai bună pentru vârsta ta :))))

  Niciodată nu vei putea transmite atâta energie electrică la distanță, cât să încarci eficient o baterie de 3000 mAh on condiții de siguranță a sănătății umane.

 • Viorel Predatorul

  Ai avut o laie! Ai scris că acțiunile vor crește ca urmare a noilor macuri. Ori nu asta a determinat creșterea acțiunilor.
  Și eu spun că până în decembrie 2017 va mai ploua in România de cel puține 10 ori, dar asta nu mă face un vizionar.

 • Srb Srb

  Hahaahha, ai si memorie slaba. Mai ales tinand cont ca doar un mac a fost updatat clar nu puteam zice asta.
  Mergi la culcare ca explodezi

 • Srb Srb

  Am uitat ca vorbesc cu un om limitat…trebuia pt tine sa pun in ghilimele
  Eu nu am scris ce si cat o sa incarce,doar am zis ca vom avea incarcare fara sa trebuiasca sa atingem ceva. Incarcare adica se incarca nu se descarca cand dispozitivul sta..invata definitia cuvantului
  Si daca incarca 1% pe ora,tot incarcare este. Ideea este ca vine,iar imposibilitatea fizicii tale va deveni posibila si printre noi in maxim urmatorii 8 ani si 2 luni
  Mergi la culcare ca esti om la trecutului

 • ibadea

  dupa WWDC ajunge la 1000 miliarde