Apple anunta schimbari majore pentru magazinele sale

COmpania Apple si-a anuntat recent angajatii ca in data de 16 mai urmeaza sa aiba loc schimbari importante pentru design-ul magazinelor sale. Vorbim in principal despre magazine in care compania Apple nu a putut face reamenajari si in care va modifica modul in care sunt aranjate mesele de prezentare pentru produse, panourile publicitare si alte obiecte din interior.

Incepand cu anul 2015 compania Apple a initiat un proiect de reamenajare a multora dintre magazinele sale din lumea intreaga, iar procesul continua. Nu toate magazinele pot fi reamenajate asa cum isi doreste compania Apple, asa ca ea este nevoita sa sa faca schimbari minore pentru a le oferi totusi clientilor ceva nou in magazine.

Conform informatiilor anuntate de catre compania Apple, aceste reamenajari urmeaza sa aiba loc in noaptea dintre 16 si 17 mai, astfel incat angajatii sa vada totul a doua zi de dimineata. Apple va incerca sa reproduca noul design al magazinelor din San Francisco, Dubai si alte zone de pe glob unde a facut modernizari, dar desigur in limitele existente.

Cei de la Apple vor schimba cel mai probabil o buna parte din mobilierul existent pentru ca in magazinele reamenajate a facut deja asta, asa ca schimbarile vor fi serioase. Mai multe detalii vom afla abia in momentul in care Apple Store-urile reamenajate se vor deschide in cursul zilei de 17 mai, asa ca nu vom avea mult de asteptat pana in acel moment.

apple store reamenajare