Amazon Echo Show a fost anuntat oficial astazi

Amazon Echo Show este cel mai nou difuzor inteligent, care acum vine si cu un ecran tactil integrat, el fiind anuntat oficial astazi de catre compania Amazon. Dimineata v-am spus ca Amazon Echo Show urmeaza sa fie anuntat oficial astazi de catre cei de la Amazon, iar acest lucru s-a intamplat, noul produs fiind acum disponibil pe website-ul companiei.

Cu o data de lansare de 28 iunie Amazon Echo Show, este urmasul natural al Echo, un difuzor inteligent capabil sa functioneze in baza de comenzi vocale. Amazon Echo Show are si un ecran tactil care ne ofera posibilitatea de a efectua apeluri video, de a vedea informatii din diverse cautari online, sau chiar de a face sedinte de moda cu hainele pe care le avem in casa.

Mai mult decat atat, Amazon Echo Show este capabil sa controleze diverse gadget-uri inteligente din case, sau chiar sa ne permita sa vizualizam clipuri video. Amazon Echo Show are nu mai putin de 8 microfoane pentru a intelege utilizatorul indiferent de unde vorbeste, chiar si daca asculta muzica, deci vorbim despre un gadget extrem de interesant.

Amazon Echo Show este gandit pentru cei care au case inteligente si vor sa poata controla totul foarte usor folosind comenzi vocale, insa pretul de 229 de dolari ar putea fi cam mare. In ciuda acestui lucru, Amazon Echo Show ar putea fi un preambul pentru ceea ce ar urma sa prezinte compania Apple la inceputul lunii iunie, cei din Cupertino avand un produs similar in dezvoltare.

“Echo Show brings you everything you love about Alexa, and now she can show you things. Watch video flash briefings and YouTube, see music lyrics, security cameras, photos, weather forecasts, to-do and shopping lists, and more. Ask Alexa to show you the front door or monitor the baby’s room with compatible cameras from Ring and Arlo.”

https://www.youtube.com/watch?v=WQqxCeHhmeU

5 COMENTARII

  1. Astept produsul Apple sa il cumpar,o sa fie o achizitie superba tinand cont ca Siri ma va auzi orice s-ar intampla in cei 2mp ai mei