Presedintele Apple in topul celor mai influenti oameni din tehnologie

Presedintele Apple, Tim Cook, si COO-ul Jeff Williams sunt listati in topul celor mai influenti oameni din tehnologie de catre cei de la TIME Magazine. Celebra revista a alcatuit topul anual al celor mai influente persoane de pe planeta, iar presedintele Apple se plaseaza pe pozitia a 4-a in urma unor presedinti apreciati ceva mai mult decat el.

Elon Musk ocupa prima pozitie in acest top, el fiind urmat de catre Jeff Bezos si Mark Zuckerberg, toti trei reusind sa creeze imperii impresionante in SUA. Tim Cook este intr-o companie foarte selecta, asa cum este si normal, dar presedintele celor de la Apple trebuie sa ghideze compania mai bine pentru a fi plasat pe prima pozitie.

In cazul lui Jeff Williams vorbim despre o realizare remarcabila, vicepresedintele senior al Apple avand in supraveghere intregul lant de distributie al celor din Cupertino. Tim Cook a avut aceasta functie inainte de a deveni presedinte, iar asa cum el a fost „mana dreapta” a lui Steve Jobs, Jeff Williams este acum omul in care are incredere.

„Today, Apple is rumored to be experimenting with everything from advanced artificial intelligence to augmented reality and self-driving vehicles. Given Apple’s role as tastemaker extraordinaire, how Cook decides to move forward with any one of these projects will shape the future of the consumer technology landscape. Cook may be the public face and chief decision maker at Apple, but Jeff Williams is second in command. An Apple veteran who’s been with the company for nearly 20 years, Williams is often referred to as „Tim Cook’s Tim Cook.””

Tim Cook Jeff Williams apple

Articolul precedentApple invita presa la prezentarea iOS 11 si macOS 10.13
Articolul următoreMAG: carcase Apple la jumatate de pret astazi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.