iPhone 8 sau iPhone SE 2017 – prima imagine a carcasei

iPhone 8, iPhone SE 2017, sau iPhone 7S ar putea fi partial prezentate astazi multumita unei imagini a unei carcase pentru un model necunoscut al iPhone.

iPhone 8 sau iPhone SE 2017 ? Aceasta este intrebarea pe care o avem in fata in momentul de fata dupa ce imaginea de mai jos a aparut astazi pe internet. Imaginea a fost publicata de catre o sursa asiatica si ea ne prezinta o carcasa pentru un nou model al iPhone, aparent iPhone SE 2017, insa el ar putea fi la fel de bine si iPhone 8, ori iPhone 7S ?

Modelul acestui terminal iPhone necunoscut este N79, deci ar putea fi la fel de bine un iPhone Se 2017, sau un iPhone 8, desi dupa dimensiune pare sa fie cel din urma. De ce il prezinta sursa ca fiind un iPhone SE 2017 nu stie nimeni, mai ales ca aceasta versiune a acestui terminal iPhone a fost deja lansata de catre compania Apple in luna martie, fara schimbari impresionante.

Fara a sti daca in imagini avem iPhone 8, iPhone 7S, sau iPhone SE 2017, este foarte clar totusi faptul ca Apple ar putea face o schimbare pentru flash LED-ul din carcasa. Puteti vedea ca acesta a fost mutat acum sub camera principala a terminalului, insa iPhone 8 urmeaza sa aiba o camera duala, deci in imagine ar putea fi iPhone 7S.

iPhone 8 sau iPhone SE 2017 – prima imagine a carcasei

2017 pare sa fie anul in care compania Apple va modifica pozitia flash LED-ului pentru camerele iPhone, iar fie ca vorbim despre iPhone 8, iPhone SE 2017, sau un iPhone 7S, modificarea pare sa fie adusa in multiple modele. Cei de la Apple fac acest lucru probabil pentru a implementa alte componente in acea portiune a carcasei si stim ca la iPhone 8 ea este finala.

Avand in vedere ca in imaginea de mai jos vedem o carcasa din sticla, e greu de spus clar daca este iPhone 8 sau un iPhone SE mult modificat, ori iPhone 7S. S-a spus in unele zvonuri ca iPhone 7S va avea o carcasa din sticla, precum iPhone 8, asa ca ar fi posibil sa vorbim despre primul model si nu despre o noua versiune a iPhone SE.

Carcasa din imagine pare sa provina de la un partener al companiei Apple, iar asta intareste ideea ca ar putea fi ori iPhone 8, ori unul dintre celelalte doua modele. Nu ar fi exclus ca Apple sa faca multiple modele ale iPhone 8, dar in acest moment orice este posibil, iar imaginea aduce si mai multa confuzie printre zvonurile actuale.

Voi ce parere aveti, carui model al iPhone ii apartine aceasta carcasa ?

iPhone 8 iPhone SE 2017 carcasa