Prima Pagina iPad Pro iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie lansata in iunie de Apple

iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie lansata in iunie de Apple

iPad Pro 10.5 inch, tableta care trebuia prezentata in primavara acestui an, dar deocamdata a ramas doar la stadiul de zvon, ar urma sa fie lansata in iunie. Informatia vine de la un producator de accesorii pentru terminalele mobile, acesta avand o carcasa pentru iPad Pro 10.5 inch pregatita pentru livrare in luna iunie, cel mai probabil dupa ce produsul va fi lansat.

Apple poate prezenta iPad Pro 10.5 inch in cadrul WWDC 2017 si poate anunta lansarea tabletei in aceeasi luna, iar asta pentru ca in martie nu a mai tinut conferinta de presa pe care o astepta lumea. iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie pozitionata ca o tableta intermediara intre cele cu ecrane de 9.7 inch si 12.9 inch, Apple avand nevoie de un asemenea produs.

Zvonuri aparute in lunile anterioare sugerau faptul ca iPad Pro 10.5 inch ar urma sa intre in productie in luna mai pentru o lansare in iunie, iar acest lucru pare sa fie adevarat. Producatorul de accesorii care a dezvoltat carcasa are cel mai probabil si informatii cu privire la planurile celor de la Apple, astfel ca isi gandeste lansarea in bazaa ceea ce doresc sa faca cei din Cupertino.

Vanzarile de tablete iPad scad de 13 trimestre fiscale consecutive, iar compania Apple nu prea pare sa aiba o solutie deocamdata pentru a linisti lucrurile. iPad Pro 10.5 inch ar putea creste vanzarile cel putin in mediul educational, acolo unde compania Apple pierde “teren” serios in fata celor de la Google si Microsoft, care vand laptop-uri foarte ieftine.

ipad pro 10.5 inch carcasa