Iata care a fost cel mai bine vandut smartphone in T1 2017

iPhone 7 a fost mai bine vandut smartphone in T1 2017 conform celor de la Kantar, ei punand terminalul companiei Apple deasupra competitorilor din segmentul smartphone. In imaginea de mai jos puteti vedea o clasificare a celor mai bine vandute smartphone-uri in primele trei luni ale anului 2017, iPhone 7 si iPhone 7 Plus dominand lista.

Cele doua produse din seria iPhone 7 au inregistrat vanzari de 39.4 milioane de unitati, conform celor de la Kantar, versiunea cu ecran de 4.7 inch fiind mai populara. Desi iPhone 7 ramane in continuare popular, iPhone 7 Plus a inregistrat vanzari cu mult mai mari fata de predecesorii sai din seriile anterioare, iar asta spune multe despre preferintele consumatorilor.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inregistrat singure mai multe vanzari decat celelalte trei terminale din top, de fapt iPhone 7 le-a intrecut singur in vanzari fara probleme. Oppo R9s, Samsung Galaxy J3 si J5 2016 incheie acest top 5, iPhone 7 si iPhone 7 Plus fiind singurele smartphone-uri premium care sunt prezente in aceasta listare a Kantar.

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus au un pret mediu de vanzare de peste 670 de dolari, iata ca ele se vand totusi extrem de bine in lumea intreaga, intrecand orice alt smartphone premium. Aceasta situatie o intalnim an dupa an, deoarece Apple reuseste tot timpul sa-si surclaseze concurentii din piata smartphone multumita noutatilor din produsele sale.

iphone 7 lider vanzari