iPhone 8 concept iti arata ce vei cumpara in toamna

iPhone 8 este redat intr-un nou concept aproape asa cum va fi lansat de catre compania Apple, imaginile semnand foarte bune cu cele ale unei reprezentari grafice publicate dimineata. Acea reprezentare grafica a iPhone 8 fost facuta in baza unor schite preluate din fabrica unui partener Apple, insa conceptul din imaginile de mai jos a fost realizat doar in baza schitelor publice.

In ciuda acestui lucru, cele doua concepte pentru iPhone 8 seamana extrem de bine, iar cel de acum ne prezinta destul de bine ceea ce vom primi in toamna. Separat de acele camere frontale incluse foarte ilogic in concept, restul arata cam exact ca versiunea finala a iPhone 8, sau cel putin ceea ce ne tot descriu zvonurile aparute in ultimele zile pe internet.

Desi poate parea greu de crezut ca ar sti cineva de pe acum cum va arata iPhone 8, ei bine terminalul se apropie de finalizarea procesului de dezvoltare. In fiecare an apar in aceasta perioada informatii despre noile modele ale iPhone care se dovedesc a fi reale, asa ca obisnuiti-va cu ceea ce se scrie in aceste zile despre iPhone 8 deoarece multe dintre informatii sunt reale.