Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – probleme foarte mari cu productia componentelor

iPhone 8 – probleme foarte mari cu productia componentelor

iPhone 8 incepe sa fie tot mai aproape de o lansare intarziata din cauza problemelor majore pe care partenerii Apple le au cu productia componentelor.

iPhone 8 ar putea fi afectat de probleme foarte serioase cu productia componentelor, un reputat analist asiatic reafirmand ceea ce spune de ceva vreme. Desi chiar zilele trecute au aparut informatii care sugerau faptul ca productia iPhone 8 va incepe in august, componentele urmand a intra in proces de fabricare in iunie, iata ca acum auzim ceva diferit.

 Acest analist ne spune ca iPhone 8 va intra in productie mai tarziu deoarece partenerii companiei Apple nu pot produce componentele pe care compania le vrea in cantitati suficient de mari. In aceasta idee, este readusa in discutie posibilitatea ca productia iPhone 8 sa inceapa in octombrie – noiembrie si nu in august, asa cum stiam pana acum.

Daca Apple va incepe productia iPhone 8 in octombrie sau noiembrie, atunci lansarea iPhone 8 ar putea avea loc abia in luna decembrie, chiar inainte de Craciun. Asta ar afecta extrem de mult vanzarile companiei Apple, deoarece desi iPhone 7S va fi lansat in septembrie, toata lumea va dori un iPhone 8, ignorand terminalele intermediare ale americanilor.

iPhone 8 – probleme foarte mari cu productia componentelor

Desi lansarea iPhone 8 ar putea avea loc in noiembrie – decembrie, compania Apple ar dori totusi sa prezinte noul smartphone in luna septembrie. Daca acest lucru se va intampla, atunci tot ceea ce v-am spus mai sus in legatura cu vanzarile iPhone 8 se va dovedi a fi adevarat, pentru ca toata lumea va astepta lansarea acestui model.

De la noile ecrane OLED ale iPhone 8 si pana la noile camere frontale 3D, sau Touch ID, diverse zvonuri au sugerat probleme cu productia acestor componente. Daca partenerii Apple nu sunt capabili sa produca aceste componente pentru iPhone 8 in cantitati suficient de mari in vederea lansarii, atunci Apple va avea o problema foarte mare in fata.

“While we are positive on potential replacement demand triggered by OLED iPhone, it’s too early to determine if demand will shift fully in that direction. We recommend investors keep tabs on the following issues: (1) whether the 3D sensor of OLED iPhone provides an innovative user experience; (2) whether OLED iPhone cancels Touch ID (fingerprint recognition); and (3) whether Apple’s competitors launch more innovative products which could compete with OLED iPhone in 4Q17-2Q18.”

Ca sa fiu complet sincer, imi vine greu sa cred ca Apple va prezenta iPhone 7S si iPhone 8 in acelasi timp, dar va lansa doar unul dintre modele in septembrie. Apple stie ce impact va avea aceasta strategie pentru iPhone 8, asa ca in momentul de fata presupunerea mea este ca lucrurile se vor desfasura diferit fata de ceea ce citim acum.

iphone 8 probleme productie

 • Viorel Predatorul

  Same old story..

 • V.P

  Eu cred ca tehnologia se lasa asteptata , sunt sigur ca asta e cauza .

 • Olimpiu

  Marketingul vrea mai mult decat ingineria poate produce. In f. multe industrii nu se mai tine cont de realitate si se face risipa maxima de resurse, rabat de la calitate etc. Totul se gandeste pentru moment, fara a se tine cont de impactul din viitor. 🙁

 • Terrymada

  Totul e o mare vrajeala. Va fi lansat in septembrie apoi stocurile vor fi extrem de limitate si acoperite abia prin ianuarie-februarie 2018. La fel ca intotdeauna