OnePlus 5 – primul smartphone cu 4 camere

OnePlus 5 ar putea fi primul smartphone cu 4 camere inregrate, schitele din articol aratand modul in care ele ar putea fi implementate.

OnePlus 5 va fi lansat in vara acestui an de catre compania OnePlus, ea confirmand pentru lumea intreaga intentiile cu privire la viitorul sau smartphone. Asteptarile sunt foarte mari de la OnePlus 5, iar asta pentru ca vorbim despre un smartphone premium care va trebui sa fie ieftin si sa se lupte cu iPhone 7 sau Samsung Galaxy S8 pe pietele globale.

Desi deocamdata nu se cunosc foarte multe in legatura cu OnePlus 5, o pereche de schite publicate direct din China dezvaluie o posibila inovatie extrem de interesanta. Mai exact, conform acestor schite, OnePlus 5 urmeaza sa fie primul smartphone echipat cu patru camere, iar in imaginile de mai jos veti vedea cum ar trebui sa arate acest model.

Vorbim despre o camera duala integrata in carcasa OnePlus 5, asa cum au smartphone-urile premium ale momentului, aceasta urmand a fi iesita usor in exteriorul carcasei. Separat, exista o camera duala frontala pentru OnePlus 5, adica acelasi lucru pe care compania Apple ar dori sa-l implementeze si in terminalul iPhone 8 din toamna acestui an.

OnePlus 5 – primul smartphone cu 4 camere

Daca OnePlus 5 va fi lansat primul pe piata si va avea intr-adevar 4 camere, atunci cei de la Apple nu vor putea spune ca iPhone 8 este primul terminal cu asemenea noutati. Totusi, e greu de crezut ca OnePlus 5 va avea o camera duala 3D in carcasa frontala, asa cum se va intampla cu iPhone 8, asa ca ramane de vazut la ce vor fi utile camerele sale.

Nimeni nu se asteapta ca OnePlus 5 sa vina cu inovatii majore, ci doar sa ofer eperformante la fel de bune precum smartphone-urile premium, dar la preturi mult mai mici. In aceasta idee, compania OnePlus probabil nu va “forta nota” cu OnePlus 5 si nu va creste pretul final de vanzare doar pentru a avea 4 camere in acest dispozitiv.

OnePlus 5 a aparut ieri intr-un benchmark care ne-a confirmat deja ca performantele sale vor fi mai bune decat cele ale iPhone 7 sau Samsung Galaxy S8. Daca OnePlus 5 va avea si aceste 4 camere, atunci foarte multa lume va ramane placut impresionata de realizarea companiei OnePlus, dar nu mi-as pune mari sperante ca asta se va intampla.

OnePlus 5 patru camere

OnePlus 5 patru camere 1

18 COMENTARII

  1. Am avut toate telefoanele de la Oneplus pana acum . Super mulțumit și foarte impresionat . Abia aștept sa comand Oneplus 5.

  2. Da, specificatii de top si chiar e simpatic. Dar parca lipseste inovatia..Ca si hardware cred ca e cel mai puternic dintre smartphone-urile de pe piata sau ma insel?? Ca si design este undeva intre galaxy s6 si HTC. Ca functii poate detalia stimabilul de mai sus care zice ca a avut toate modelele

  3. Cu 4 camere a mai fost o tableta dell
    Și avea specificați de top (ecran oled 2k ,quad core și 3gb ram) nu mai țin minte modelul dar nu sa vândut in România

  4. Cam așa ceva, dar nu e greoi ca un muscle, e printre androizii cu software cel mai ușor, cum are pixel dar cu vreo cinci optiuni în plus in meniul de setări.
    Autonomia o vom vedea peste două luni 🙂

  5. Cand am zis ca Apple a dat adevaratul ton pt smartphone’uri sa aiba multiple camere…
    Nu domne ca samsung sunt mai destepti ca au JACK si SINGLE CAMERA…da tati,minte-ne frumos ca pana in 2019 o sa fiti si voi fara jack si cu dual triple etc camera

  6. Pana in 2019 telefoanele vor avea 40 de camere ca să-ți faci selfiuri ecrane 10k 50d force touch..same shit different year… more ram more storage more pixel, si acuma more cameras

  7. @Srb Srb
    Detin un iphone 6s plus dar in legatura cu dual camera te contrazic am avut htc evo 3d acum cativa ani… vezi specificatii

  8. Am avut tot felul de telefoane de top… De când am pus mana pe One plus 3 m-am convins… Pentru nevoile mele este un telefon foarte bun, îl am de mai bine de un an de zile, și nici o data nu mi-a făcut nici cea mai mica figura, în condițiile în care de când am cumpărat telefonul nu am dat nici un reset de fabrica la telefon… Ceea ce eram obligat sa fac la alte modele,altfel începeau sa meargă cu întreruperi…

  9. După actualizarea la nougat, Filesystem are formatul F2FS și il face un pic și mai rapid. E nevoie de un reset de fabrica ca sa facă trecerea

  10. Am un OP 3T din ianuarie “17 și sunt foarte mulțumit de el. In accepțiunea mea este cel mai bun telefon de pe piață , exceptând s8, nou lansat. Daca mai pui și prețul de 479 euro atunci e cea mai buna alegere.