iTunes si Apple Music ajung in Windows Store

iTunes urmeaza sa fie lansat in Windows Store pentru Windows 10 si Windows 10 S incepand de anul acesta, compania Apple avand planuri mari pentru a atrage noi clienti in Apple Music. Cei de la Microsoft au facut anuntul in cursul acestei zile, iTunes urmand a deveni o aplicatie nativa pentru sistemul de operare Windows 10 de anul acesta.

Microsoft a anuntat astazi ca Apple dezvolta o versiune a iTunes pentru Windows 10 care va fi distribuita prin Windows Store, astfel ca ea va fi mai usor de instalat. In momentul de fata iTunes trebuie instalata prin descarcarea din cadrul website-ului companiei Apple, dar prin Windows Store va putea fi instalata usor pe Windows 10 si nu numai.

Pentru Apple strategia este una foarte buna deoarece iTunes a fost adus in atentia tuturor celor care au urmarit conferinta Build a celor de la Microsoft. Mai mult decat atat, aplicatia va mai fi mentionata de presa pana si cand va fi lansata, astfel ca Apple care mult mai multe de castigat decat se pare la o prima vedere.

 

iTunes Apple Music Windows Store