MOKASE – carcasa iPhone care iti face cafeaua

MOKASE este o carcasa foarte interesanta pentru iPhone care este in productie in vederea lansarii pe pietele globale, inovatia sa stand in faptul ca poate face o cafea. In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare a carcasei MOKASE, dezvoltatorii sai explicand o parte din procesul care ii permite sa ne faca o cafea direct din spatele iPhone.

Vorbim despre o carcasa pentru iPhone care are un mecanism special bazat pe recipiente de espresso, ea putandu-ne face o cafea oricand dorim. Practic, tot ce trebuie sa faca utilizatorul iPhone este sa introduca recipientul de espresso in carcasa, sa deschida aplicatia speciala pentru ea, sa apese un buton din carcasa si sa toarne cafeaua in cana.

MOKASE are o grosime de 7mm, deci va adauga nu doar greutate, ci si grosime terminalelor iPhone, insa ea este capabila sa si protejeze dispozitivele de eventuale accidente. Cu toate acestea, MOKASE este capabila sa ne faca o cafea fierbinte chiar in timp ce ne folosim terminalele iPhone, deci ne putem bucura de un espresso foarte bun oricand.

Carcasa MOKASE are o baterie integrata din care preia energie pentru a functiona, deci nu trebuie decat sa ne facem griji unde turnam cei 25ml de cafea facuti in 5 – 8 secunde. Ideea din spatele carcasei MOKASE pentru iPhone este foarte interesanta, iar foarte multa lume asteapta lansarea din iulie, carcasa urmand a costa 50 de euro, recipientele costand cate 1 euro fiecare.

Mai multe detalii despre aceasta carcasa interesanta gasiti aici.