HTC U 11 – specificatiile tehnice complete confirmate

HTC U 11 a avut specificatiile tehnice complete dezvaluite de catre o imagine a unui test de performante realizat cu GFXBench.

HTC U 11 are specificatiile tehnice complete confirmate multumita unui test de performante facut folosind aplicatia GFXBench in cursul zilei de ieri. In imaginea de mai jos avem detaliate specificatiile tehnice HTC U 11, asa cum am mai vazut si acum cateva saptamani, dar acum avem cateva detalii noi care in leak-urile anterioare nu au fost dezvaluite.

Pentru inceput, observam ca HTC U 11 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, aceasta fiind a doua confirmare pentru diagonala ecranului. Rezolutia ecranului HTC U 11 nu este o surpriza pentru ca de mai bine de un an de zile majoritatea smartphone-urilor premium sunt lansate cu exact aceeasi rezolutie.

Mergand mai departe, HTC U 11 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835, insa acum vedem si ca el este tactat la 2.4 GHz. Acest chip al Qualcomm are un procesor cu 8 nuclee, insa doar unele dintre ele vor fi tactate la 2.4 GHz pe HTC U 11, altele urmand a functiona la frecvente ceva mai mici pentru a nu consuma rapid energia din baterie.

HTC U 11 – specificatiile tehnice complete confirmate

Mergand mai departe, HTC U 11 va avea o placa grafica Adreno 540, 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, adica exact ceea ce asteptam de la el. Cand ne uitam la informatiile despre camere, detaliile HTC U 11 incep sa devina cam ciudate deoarece el ar avea o camera principala de 12 megapixeli si o camera frontala de 15 megapixeli.

Este greu de crezut ca HTC U 11 va avea o camera frontala cu rezolutie mai buna decat camera principala, asa ca probabil aceste specificatii nu sunt 100% corecte. Exista posibilitatea ca ele sa fie inversate, adica HTC U 11 sa aiba o camera principala de 16 megapixeli si una frontala de 12 megapixeli, dar deocamdata nimic nu este sigur.

Un test de performante aparut zilele trecute ne arata ca HTC U 11 va intrece fara drept de apel iPhone 7 Plus in performante, dar si Samsung Galaxy S8. Vorbim aici doar despre performantele sintetice, deoarece avand doar 4 GB RAM, HTC U 11 ar putea avea totusi probleme in testele de utilizare in lumea reala.

htc u 11 specificatii tehnice

3 COMENTARII

  1. Hai mă zaone, că nu ai inceput de ieri să vorbești despre telefoane, se stie că la ora actuală senzorii Sony (vânduți către alți producători) cei mari buni sunt cei de 12 mpx , urmati de cei de 16 și la urmă cei de 13