iPhone 7 – Apple ne invata cum sa facem poze si video

iPhone 7 este un smartphone excelent pentru a inregistra poze si clipuri video, insa compania Apple este de parere ca utilizatorii le pot inregistra intr-un mod mai eficient. Pentru a ne ajuta sa facem cele mai bune poze si clipuri video cu iPhone 7, cei de la Apple au creat un o pagina speciala in website-ul sau si o serie de tutoriale video care ne-ar putea ajuta sa devenim fotografi mai buni.

In pagina speciala din cadrul website-ului sau, compania Apple ofera sfaturi pentru a inregistra poze si clipuri video grozave cu iPhone 7 intr-o varietate de situatii. De la inregistrarea de poze din apropiere si pana la panorame, sau poze in miscare, compania Apple incearca sa-i transforme pe toti utilizatorii iPhone 7 in fotografi “profesionisti”.

Separat de inregistrarea de poze si clipuri video cu iPhone 7, compania Apple ne ofera sfaturi si pentru a edita mult mai bine pozele si clipurile video facute. In tutorialele video cei de la Apple explica prin putearea exemplului cum putem transforma iPhone 7 intr-o camera foto foarte buna pentru a surprinde lumea care ne inconjoara.

Toate sfaturile companiei Apple pentru a face poze si clipuri video mai bune folosind iPhone 7 sunt foarte usor de aplicat, iar asta ne ajuta sa facem materiale mai bune. In final, cei de la Apple profita deasemenea daca noi facem poze si clipuri video mai bune cu iPhone 7, laudele utilizatorilor de pe retelele de socializare fiind benefice inclusiv pentru cei din Cupertino.

“We believe that everyone can take great photos. So we’ve put together these tips and techniques to help you take even better ones with your iPhone.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=xvvXIt7XwXE

https://www.youtube.com/watch?v=uwMJv0_wa-M