Samsung Galaxy Note 8 vine cu o camera duala

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba integrata o camera duala, compania Samsung dorind sa ofere caracteristici de top pentru noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania Samsung anul acesta si va avea drept predecesor cel mai exploziv smartphone lansat vreodata, Samsung Galaxy Note 7. Nu se stie daca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in vara acestui an, sau mai tarziu, dar lumea este foarte interesata de ceea ce ar urma sa aduca el in materie de noutati.

Una dintre marile noutati pe care Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa le aduca este o camera duala, care nu a mai fost integrata in Samsung Galaxy S8 de catre Samsung. Vorbim despre o camera duala care probabil va contine doi senzori de imagine similari cu cei din Samsung Galaxy S8, ori poate pentru Samsung Galaxy Note 8 este pregatit ceva mai bun.

Samsung a avut in dezvoltare versiuni ale Samsung Galaxy S8 Plus care aveau camera duala, deci intentia de a integra una in Samsung Galaxy Note 8 este logica. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 a fost gandit pentru utilizatorii “pro”, este normal sa vedem o asemenea schimbare majora pentru camera intr-un terminal dedicat acestui segment de utilizatori.

Desi unii au spus ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi primul smartphone Samsung care are o camera duala, in realitate alt terminal i-ar putea lua-o inainte. Samsung Galaxy C 2017 ar putea avea o camera duala inaintea Samsung Galaxy Note 8, iar asta ne-ar oferi o idee in legatura cu ceea ce va avea urmatorul smartphone premium.

iPhone 7 Plus are o camera duala extrem de apreciata, iar Samsung Galaxy Note 8 are nevoie de o asa schimbare pentru a atrage atentia lumii. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 8 va concura mai serios si cu iPhone 8 cu o asemenea camera, altfel ar risca sa ramana fara o caracteristica pe care mai toata lumea o doreste intr-un smartphone.

“The Samsung Galaxy Note 8, a smartphone to be launched by Samsung Electronics in 2H, is expected to be equipped with a dual camera. The dual camera will be equipped with two cameras, and SEMCO, which supplies camera modules, will benefit. “

Samsung Galaxy Note 8 camera duala