Google Maps aduce o schimbare majora pentru navigatie

Google Maps, cel mai utilizat serviciu de harti online de pe planeta, are incepand de zilele trecute o noua functie extrem de utila pentru utilizatori. Mai exact, Google Maps afiseaza acum preview-uri din Street View in momentul in care este folosita functia de navigare ghidata, deci utilizatorii stiu mai clar cum trebuie sa isi urmeze drumul.

Google nu a anuntat in mod oficial lansarea noii functii, insa unii dintre utilizatorii aplicatiei Google Maps pentru Android au inceput sa vada schimbarea inca din cursul zilelor trecute. Practic, in momentul in care utilizatorii Google Maps creeaza o ruta de navigare ghidata catre un anumit obiectiv, vor avea afisate si imagini din Google Street View pe ruta lor.

Accesarea imaginilor afisate prin modulul Street View al Google Maps va permite vizualizarea lor la 360 de grade pentru a ne putea face o idee mai buna in legatura cu zona in care ne aflam. Multumita acestei noi functii a Google Maps, toata lumea se va putea orienta mult mai usor in spatiu atunci cand are nevoie de ghidare spre anumite puncte de interes la care trebuie sa ajunga.

Aceasta noua functie a Google Maps a fost testata timp de cateva saptamani de catre compania Google cu unii dintre utilizatorii sai din diverse zone de pe planeta. Schimbarea este lansata gradual pentru diverse zone de pe planeta, astfel ca e posibil sa nu o vada toti utilizatorii chiar acum, ci in perioada imediat urmatoare.

Google Maps Street View navigare