Loop, noul inel inteligent cu functie de alarma, preferat de femei

Femeile sunt cele care, aflate intr-o situatie de urgenta, se panicheaza si ar avea nevoie de un dispozitiv inteligent care sa apeleze la ajutor imediat.
Inelul inteligent Loop provine de la compania inteligenta Be Wear si promite sa fie un dispozitiv inteligent “conectat la moda”, care face echipa buna cu orice smartphone, pentru a notifica in mod discret “bucla de securitate” interioara a contactelor de urgenta atunci cand aveti nevoie de ajutor.

Inelul are un buton pe partea sa, care va permite sa anuntati imediat pana la cinci prieteni si membrii familiei coordonatele GPS, daca va aflati intr-o situație dificilă. Deci, nu va faceți griji daca nu puteți ajunge la telefon – ajungeti doar la inel.

Realizat dintr-un metal usor, rezistent la apa si hipoalergenic,Loop arata ca o bijuterie la moda, de aceea si este preferat de femei. Dar frumusetea acestui accesoriu nu este ceea ce il reprezinta. El functionează prin intermediul semnalului Bluetooth, folosind doar 5% din utilizarea medie a unui telefon, pentru a ajunge la un dispozitiv mobil conectat la o distanta de pana la 6 m distanta. Deci, indiferent unde va aflati, ar trebui sa puteti ramane conectat la contactele de urgenta.

One winter morning, my wife slipped when walking down the stairs. She was carrying my then-infant son, who fell headfirst onto the ground. Completely panicked, my wife ran to the emergency room without taking the time to warn me. Thankfully, my son turned out okay, but I couldn’t be there for him or my wife when they needed me the most because I didn’t find out about it until hours later. That’s why I created Loop

Carlos Zamorano, fondatorul Be Ware.

Proiectul este in stadiul de finantare.