Apple Park – retrospectiva constructiei in ultimul an

Apple Park este de departe cel mai ambitios proiect de constructii din Cupertino in ultimii ani, compania Apple investind peste 3 miliarde de dolari in amenajarea noului sau sediu. Apple Park a fost unul dintre visele lui Steve Jobs, el sustinand in fata consiliului local al orasului Cupertino aprobarea permiselor in vederea constructiei sale in zona.

La aproape 6 ani de la trecerea in nefiinta a lui Steve Jobs, iata ca ambitiosul proiect imobiliar al Apple este aproape de finalizare, iar astazi vedem o retrospectiva a constructiei Apple Park din ultimul an. In clipul video de mai jos puteti vedea cum a evoluat constructia Apple Park din iunie 2016 si pana in prezent, noul sediu al companiei Apple fiind aproape de finalizare.

Desi Apple dorea sa mute primii angajati in Apple Park in luna aprilie, deocamdata cladirile nu sunt finalizate, iar spatiul nu este amenajat, deci probabil planurile au fost din nou amanate. Constructurii au fortat deja Apple sa amane o data deschiderea Apple Park, iar dupa felul in care se desfasoara totul, se pare ca va mai dura ceva pana cand locatia va fi deschisa.

In ciuda acestui lucru, Apple Park este un sediu modern, impunator, demn de o companie puternica precum Apple.