OnePlus 5 ar putea semana cu iPhone 7 Plus

OnePlus 5 ar putea avea un design care seamana foarte bine cu cel al iPhone 7 Plus, ideea de a copia Apple nefiind noua pentru chinezi.

OnePlus 5 ar putea avea un design foarte similar cu cel al iPhone 7 Plus, conform unor imagini cu noul smartphone aparute in cursul acestei zile. Mai jos puteti vedea aceste imagini care prezinta doua design-uri ale OnePlus 5 pe care compania OnePlus le-ar avea in dezvoltare in momentul de fata in vederea lansarii pe pietele globale.

Unul dintre aceste doua design-uri prezinta un OnePlus 5 care seamana destul de bine cu iPhone 7 Plus in ceea ce priveste pozitionarea camerie duale si a antenei din carcasa. Practic, versiunea argintie a OnePlus 5 ar putea fi ca un iPhone 7 Plus, dar fara logo-ul Apple, iar asta nu i-ar impiedica pe cei de la OnePlus sa-si lanseze smartphone-ul la nivel global.

Alte imagini cu OnePlus 5 sugerau faptul ca OnePlus intentiona sa implementeze camera duala in mod vertical si nu orizontal, deci probabil mai multe prototipuri sunt testate. Daca OnePlus 5 va semana intr-adevar bine cu iPhone 7 Plus, atunci vor exista cu siguranta foarte multe critici si ironii pentru compania chinezeaza, dar probabil prea putin ii va pasa.

OnePlus 5 ar putea semana cu iPhone 7 Plus

Mergand mai departe, noi informatii privind specificatiile tehnice ale OnePlus 5 au aparut multumita AnTuTu si ele dezvaluie ca terminalul nu ar fi chiar atat de premium. OnePlus 5 ar avea un ecran cu diagonala mai mare de 5 inch, necunoscuta momentan, insa rezolutia acestuia ar fi de 1920 x 1080 pixeli si nu 2560 x 1440 pixeli, asa cum au restul smartphone-urilor premium, exceptand iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Un chip Qualcomm Snapdragon 835 ar asigura funtionarea sistemului de operare Android din OnePlus 5 impreuna cu 6 GB RAM integrati. Camera principala si cea duala vor avea senzori de 16 megapixeli, insa daca OnePlus 5 va avea o camera duala, atunci e posibil ca al doilea senzor de imagine sa aiba o rezolutie mai mica pentru camera sa.

In teorie, OnePlus 5 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, insa lista sa de specificatii tehnice ar putea fi cu mult sub ceea ce asteapta lumea. Totusi, OnePlus 5 ar urma sa coste putin peste jumatate din banii ceruti de catre Apple si Samsung pe propriile smartphone-uri, asa ca vorbim despre compromisuri care trebuie acceptate de catre clienti.

Voi cat de mult credeti ca seama OnePlus 5 cu iPhone 7 Plus ?

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus 1