Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 ar putea semana cu iPhone 7 Plus

OnePlus 5 ar putea semana cu iPhone 7 Plus

OnePlus 5 ar putea avea un design care seamana foarte bine cu cel al iPhone 7 Plus, ideea de a copia Apple nefiind noua pentru chinezi.

OnePlus 5 ar putea avea un design foarte similar cu cel al iPhone 7 Plus, conform unor imagini cu noul smartphone aparute in cursul acestei zile. Mai jos puteti vedea aceste imagini care prezinta doua design-uri ale OnePlus 5 pe care compania OnePlus le-ar avea in dezvoltare in momentul de fata in vederea lansarii pe pietele globale.

Unul dintre aceste doua design-uri prezinta un OnePlus 5 care seamana destul de bine cu iPhone 7 Plus in ceea ce priveste pozitionarea camerie duale si a antenei din carcasa. Practic, versiunea argintie a OnePlus 5 ar putea fi ca un iPhone 7 Plus, dar fara logo-ul Apple, iar asta nu i-ar impiedica pe cei de la OnePlus sa-si lanseze smartphone-ul la nivel global.

Alte imagini cu OnePlus 5 sugerau faptul ca OnePlus intentiona sa implementeze camera duala in mod vertical si nu orizontal, deci probabil mai multe prototipuri sunt testate. Daca OnePlus 5 va semana intr-adevar bine cu iPhone 7 Plus, atunci vor exista cu siguranta foarte multe critici si ironii pentru compania chinezeaza, dar probabil prea putin ii va pasa.

OnePlus 5 ar putea semana cu iPhone 7 Plus

Mergand mai departe, noi informatii privind specificatiile tehnice ale OnePlus 5 au aparut multumita AnTuTu si ele dezvaluie ca terminalul nu ar fi chiar atat de premium. OnePlus 5 ar avea un ecran cu diagonala mai mare de 5 inch, necunoscuta momentan, insa rezolutia acestuia ar fi de 1920 x 1080 pixeli si nu 2560 x 1440 pixeli, asa cum au restul smartphone-urilor premium, exceptand iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Un chip Qualcomm Snapdragon 835 ar asigura funtionarea sistemului de operare Android din OnePlus 5 impreuna cu 6 GB RAM integrati. Camera principala si cea duala vor avea senzori de 16 megapixeli, insa daca OnePlus 5 va avea o camera duala, atunci e posibil ca al doilea senzor de imagine sa aiba o rezolutie mai mica pentru camera sa.

In teorie, OnePlus 5 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, insa lista sa de specificatii tehnice ar putea fi cu mult sub ceea ce asteapta lumea. Totusi, OnePlus 5 ar urma sa coste putin peste jumatate din banii ceruti de catre Apple si Samsung pe propriile smartphone-uri, asa ca vorbim despre compromisuri care trebuie acceptate de catre clienti.

Voi cat de mult credeti ca seama OnePlus 5 cu iPhone 7 Plus ?

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus

OnePlus 5 design iPhone 7 Plus 1

 • V.P

  Clona chinezeasca !! 😇😇

 • MrUnivers

  Bun pt chinezi

 • andrei0120

  :))

 • Heath

  Sunt zeci de imagini cu “viitorul OP5” , tot felul de forme. Care va fi cea reală? Poate chiar nici una.
  Cine crucifică modelul încă de pe acum datorita unor poze aruncate pe net da dovada de lipsa de cunoștințe despre felul cum funcționează industria

 • RaduD

  De semanat, sigur va semana, ca toate au inceput sa fie cam asemanatoare. Ce stie sa faca e important….

 • Mr. Tambourine Man

  Oricum au o cotă insignifiantă…ce mai contează o clonă în plus

 • Danut

  Stati linistiti OP5 n-o sa fie o clona , o sa fie un killer pentru samsung si iphone , treptat baietii se extind si o fac foarte bine si inteligent