Sunrise Pillow, prima perna inteligenta

Sunrise Pillow este o perna inteligentă a carei campanie Kickstarter este un triumf remarcabil, atingand deja mai mult de 500% din obiectivul de finantare de 50.000 de dolari.

 Asa cum am subliniat, aceasta este o perna inteligenta, care monitorizeaza nu numai calitatea somnului, dar genereaza si o simulare de răsărit, zi cu zi, prin folosirea luminii, cu scopul de a elimina oboseala si alte probleme care pot aparea atunci cand folositi ceasuri de alarma care incep brusc, alarmant.

Sunrise Pillow perna inteligenta

In acest aspect, functia Sunrise Pillow a  pernei va astepta momentul optim in care exista somn usor la un anumit timp programat. Apoi, va incepe procesul de imitare a zorilor. In plus, ar oferi, de asemenea, muzica sau sunete naturale odata ce a finalizat procesul ce trezire

Practic, aceasta este o alternativa la ceasurile de alarma traditionale sau chiar la aplicatiile ceasului desteptator mobil care nu ofera o functionare graduala de trezire ci provoaca probleme de productivitate pe tot parcursul zilei.

In plus, gestionarea diferitelor functii integrate in perna poate fi efectuata atat prin intermediul controlerului furnizat, cat si prin intermediul aplicatiei mobile iOS. Bateria controlerului poate fi incarcata si prin portul de incarcare integrat, iar pentru aplicatia mobila, se pot vedea diferite informatii cu privire la somn.

optiuni aplicatie sunrise pillow