Samsung Galaxy S8 nu are cea mai buna camera

Samsung Galaxy S8 nu are cea mai buna camera implementata intr-un smartphone, Google Pixel ramanand regele fotografiei de pe terminalele mobile.

Samsung Galaxy S8 beneficiaza de o camera foarte similara cu cea implementata de catre compania Samsung in terminalul Samsung Galaxy S7 lansat anul trecut. Corenii au facut unele imbunatatiri software pentru camera, insa hardware-ul camerei Samsung Galaxy S8 a ramas in mare parte neschimbat, iar asta au descoperi si expertii care au testat-o.

Samsung Galaxy S8 nu are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, terminalul Samsung ramanand in urma Google Pixel din aceasta privinta. Cei de la DxOMark sunt de parere ca Google Pixel are o camera usor mai buna decat cea a Samsung Galaxy S8, iar asta pune intr-un mare dezavantaj compania Samsung in fata celor de la Google.

Foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S8 sa fie laudat pentru camera pe care o are integrata, insa iata ca realitatea este diferita fata de ceea ce si-ar dori compania Samsung. Pentru cei care au analizat cu atentie specificatiile camerei Samsung Galaxy S8, era totusi de asteptat ca o clasificare de acest gen sa fie oferita de catre DxOMark.

Samsung Galaxy S8 nu are cea mai buna camera

Principala problema a camerei Samsung Galaxy S8 raman artefactele car apar in momentul in care sunt inregistrate poze folosind dispozitivul. Aceasta a fost categoria in care camera Samsung Galaxy S8 a primit cel mai mic punctaj, iar asa terminalul nu a fost plasat de catre cei de la DxOMark ca si rege al fotografiei in domeniul smartphone-urilor.

In ciuda acestui lucru, camera Samsung Galaxy S8 se descurca foarte bine cand vine vorba despre focalizare automata si calitatea imaginii inregistrate. Mai mult decat atat, stabilizarea in timpul inregistrarilor video este deasemenea un punct forte al Samsung Galaxy S8, iar asta multumita stabilizatorului optic de imagine integrat de catre Samsung.

In testele celor de la DxOMark, camera Samsung Galaxy S8 a obtinut 88 de puncte, cu doar unul mai putin decat Google Pixel, deci diferenta este minora. Camera din Samsung Galaxy S8 ramane in continuare mai buna decat cea integrata in iPhone 7, dar cei de la DxOMark n-au facut un test si pentru iPhone 7 Plus, care beneficiaza si de stabilizare optica.

camera Samsung Galaxy S8 calitate

camera Samsung Galaxy S8 calitate 1