iOS 10.3.3 beta 1 – prima noutate descoperita

iOS 10.3.3 beta 1 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. Oficial, cei de la Apple nu spun ca exista mari schimbari pentru utilizatori, ei afirmand ca iOS 10.3.3 beta 1 vine doar cu rezolvari de probleme, acoperirea unor vulnerabilitati si imbunatatirea experientei generale de utilizare.

Desi in lista de schimbari pentru iOS 10.3.3 beta 1 nu este mentionat acest lucru, actualizarea aduce pentru noi si cateva wallpaper-uri. Mai exact, in iOS 10.3.3 beta 1 pentru iPad Pro exista trei noi wallpaper-uri pe care le puteti vedea mai jos, ele fiind disponibile numai pentru aceste modele de tablete, nu si pentru terminalele iPhone sau iPod Touch.

Desi noile wallpaper-uri din iOS 10.3.3 beta 1 sunt disponibile deocamdata doar pentru iPad Pro, exista totusi posibilitatea ca ele sa fie oferite si pentru iPhone. In general, cei de la Apple incearca sa ofere o experienta unificata pentru clienti, asa ca sunt de parere ca pana in momentul lansarii versiunii finale, wallpaper-urile noi din iOS 10.3.3 beta 1 vor ajunge si intr-un format pentru iPhone.

Puteti descarca fiecare dintre cele 3 wallpaper-uri noi pentru iOS 10.3.3 beta 1 prin accesarea imaginii si salvarea ei folosind browserul Safari, sau orice alt browser pentru iOS.

iOS 10.3.3 wallpaper ipad 2

iOS 10.3.3 wallpaper ipad 1

iOS 10.3.3 wallpaper ipad 1

16 COMENTARII

  1. A apărut de o zi și vrei sa afli schimbările și dacă mai e lag.
    Da este și va fi lag acum depinde și ce terminat folosești

  2. Nasol atunci trb sa rămâi pe iOS 9 ,și in ziua de azi trb sa ne mulțumim cu orice aduce nou un wallpaper un bug nou o eroare :)) vin la pachet

  3. A observat cineva pe iOS 10.3.2 ca in iMessage se decoloreaza mesajele scrise din partea de sus a ecranului? E numai la mine, e mai veche chestia și abia acum am observat eu sau telefonul meu necesita service? Îmi poate confirma cineva? Am iPhone 6s plus, mulțumesc!