eMAG are reduceri de 1900 LEI la Apple Watch

eMAG are reduceri de pana la 1900 LEI la Apple Watch in campania IT & Mobile Days pe care o desfasoara in aceasta saptamana in magazinul online.

eMAG are in vanzare astazi o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1900 LEI si va recomand sa profitati de ocazie. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1900 LEI, deci aveti ocazia de a face un cadou de Iepuras foarte bun pentru persoanele dragi.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune astazi. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in cursul acestei zile.

eMAG vinde astazi zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1200 de LEI in momentul de fata.

eMAG are reduceri de 1900 LEI la Apple Watch

La eMAG gasiti atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul acestei zile.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pentru noi reduceri de pana la 1300 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile fiind extrem de bune.

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine si potrivite in principal pentru barbati.

emag apple watch reduceri pret