iOS 10.3.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, compania Apple reluand procesul de testare beta a iOS cu o noua versiune. iOS 10.3.3 beta 1 vine la doar o zi distanta dupa ce iOS 10.3.2 a fost lansat de catre cei de la Apple, semn ca inca mai exista lucruri care pot fi rezolvate in sistemul de operare.

In momentul de fata iOS 10.3.3 beta 1 este disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, asa cum se intampla in general cu noile versiuni beta. Acestia pot face instalarea iOS 10.3.3 beta 1 prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update, disponibil in aplicatia Settings, Configurari, daca au un profil beta de testare a iOS instalat in terminale.

Conform celor de la Apple, iOS 10.3.3 beta 1 rezolva unele probleme de functionare ale iDevice-urilor si imbunatateste performatele, plus experienta de utilizare. Separat de aceste imbunatatiri nu exista alte schimbari in iOS 10.3.3 beta 1 fata de versiunile anterioare, asa ca nu ar trebui sa ne asteptam la alteva dupa instalarea sa.

UPDATE: Apple a lansat deasemenea macOS 10.12.6 beta 1, watchOS 3.2.3 beta 1 si tvOS 10.2.2 beta 1.

UPDATE 2: iOS 10.3.3 beta 1 aduce si noi wallpaper-uri pentru tabletele iPad Pro.

iOS 10.3.3 beta 1

17 COMENTARII

  1. Le pasa ? ??? Cum se face ca pe vremea lui Steve exista dor un update și era fără buguri/ probleme de securitate ? Acum au început sa scoată odată pe zi un update ? Asta arată cât de stabil a ajuns iOS

  2. nu exista asa ceva…nu exista perfectiune. Pe vremea lui jobs erau mult mai putine device’uri iOS si mult mai simplu OS

  3. Cine ti-a spus tie ca pe vremea lui Jobs era un singur update ? Ai auzit de iOS 4.3.5 de exemplu ? Cam cate update-uri crezi ca au fost pana au ajuns la cifra aia ? Iti spun eu – 16 . Si inca cel putin 16 beta .
    Si pe vremea lui Jobs , iOS era tot plin de buguri , numai ca isheep se prefaceau ca nu le vad .
    Si atunci pe site-ul asta, thread-urile cu probleme iOS erau cele mai populate. Si atunci iOS nu ajungea la o forma mai rezonabila decat tarziu in primavara , sau se plictiseau “fanii” de atatea probleme si se mai opreau din discutii pentru ca trebuiau sa se aseze la coada pentru noul iPhone, care avea din nou cel mai avansat system de operare din lume, dar ciclul problemelor reincepea si ei regretau ios-ul precedent , care fuses “cel mai tare” dar avusese 30 de update-uri.

  4. Gelu spune ne si noua ce probleme intampini pe ios ca sa le stim si noi , am mers ceva vreme in paralel ios – android ,dar probleme multe doar pe android am avut , aici vorbesc doar de sistem de operare pt ca tel depinde de gusturi cum ti l alegi , dar indiferent cum vrei sa compari ios este peste android ca si sistem. Lansarea de updateuri dese a fost o strategie de a anihila jailbreakul , care momentan da roade , mai ales cu beta public , sunt f multi care vor sa testeze sistemul de operare just for fun.

  5. Exemplu in ultimul timp am avut blocaje la aplicația de email și încep multe aplicații sa mi se blocheze care înainte nu mi se întâmpla pe generații mai vechi de iOS sau telefon

  6. Nu știu dacă doar eu pățesc așa ceva!?
    De ex acuma sunt in Portugalia,cartela sim ca și colegul și el cu un jaf de tel cu android are semnal full 4G și eu doar 3G și rețele wifi pe care el are o liniuța doua eu nici măcar nu le găsesc
    Îmi vine sa dau de pământ cu iPhone 6s

  7. Pe vremea lui Steve Jobs nu erau publice versiunile beta. De 2,3 ani cei de la Apple au schimbat politica și dau la liber versiunile beta pentru a fi testate și de către utilizatorii finali.

  8. Salut. Imi poate spune cineva daca la 10.3.3 functioneaza wifi call? Caci la mine pe i6 nu mai merge de la instalare beta.
    Update: si-a revenit dupa un restart.