iPhone 8 – prima macheta arata design-ul final

iPhone 8 are design-ul final prezentat de catre o macheta realizata folosind schite furate de la partenerii companiei Apple.

iPhone 8 este reprezentat astazi de o noua macheta care are menirea de a ne arata design-ul final pe care noul smartphone al companiei Apple ar trebui sa il aiba. In imaginile de mai jos puteti vedea aceasta macheta a iPhone 8 care a fost realizata folosind schite preluate dintr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, acesta trebuind sa fie si design-ul final.

Dupa cum puteti vedea, aceasta macheta a iPhone 8 ne prezinta un smartphone al carui ecran acopera cea mai mare parte a panoului frontal, asa cum ne-au spus zvonurile. Mai mult decat atat, camera duala pare sa iasa usor in exteriorul carcasei si pare sa include inclusiv flash LED-ul, dar nu exista un buton Touch ID vizibil pentru scanarea amprentei.

Mai mult decat atat, se pare ca exista schimbari pentru forma butoanelor iPhone 8, atat pentru cele de volum, cat si pentru cel dedicat blocarii ecranului. In ciuda acestor modificari, partea inferioara a carcasei pare sa fi ramas neschimbata din vreun punct de vedere, deci iPhone 8 ar trebui sa aiba aceasta portiune cu un design foarte apropiat de cel al iPhone 7.

iPhone 8 – prima macheta arata design-ul final

Structura metalica a iPhone 8 este totusi schimbata si seamana intr-o foarte buna masura cu cea pe care iPhone 3G a avut-o cand a fost lansat. Cei de la Apple au fost nevoiti sa faca aceasta modificare pentru a putea implementa o carcasa din sticla in noul produs, ea facilitand inclusiv integrarea unui sistem de incarcare wireless, pe care multa lume il asteapta de ceva timp.

In rest, totul din design-ul acestei machete pentru iPhone 8 seamana foarte bine cu ceea ce a facut compania Apple in trecut, deci nu vor exista schimbari majore ale liniei generale de design. Acest lucru era de asteptat, deoarece iPhone 8 aduce schimbari pentru structura principala a terminalului, dar detaliile raman foarte similare cu ceea ce stim deja.

Avand in vedere ca iPhone 8 a intrat de ceva vreme in penultima procedura de testare inaintea lansarii, este de asteptat ca dezvaluirile de acest gen sa aiba un mare grad de adevar. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre ceea ce prezinta aceasta macheta a iPhone 8 ?

iPhone 8 macheta Apple

iPhone 8 macheta Apple 1

iPhone 8 macheta Apple 3

iPhone 8 macheta Apple 42

iPhone 8 macheta Apple 4