Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – prima macheta arata design-ul final

iPhone 8 – prima macheta arata design-ul final

iPhone 8 are design-ul final prezentat de catre o macheta realizata folosind schite furate de la partenerii companiei Apple.

iPhone 8 este reprezentat astazi de o noua macheta care are menirea de a ne arata design-ul final pe care noul smartphone al companiei Apple ar trebui sa il aiba. In imaginile de mai jos puteti vedea aceasta macheta a iPhone 8 care a fost realizata folosind schite preluate dintr-o fabrica a unui partener al companiei Apple, acesta trebuind sa fie si design-ul final.

Dupa cum puteti vedea, aceasta macheta a iPhone 8 ne prezinta un smartphone al carui ecran acopera cea mai mare parte a panoului frontal, asa cum ne-au spus zvonurile. Mai mult decat atat, camera duala pare sa iasa usor in exteriorul carcasei si pare sa include inclusiv flash LED-ul, dar nu exista un buton Touch ID vizibil pentru scanarea amprentei.

Mai mult decat atat, se pare ca exista schimbari pentru forma butoanelor iPhone 8, atat pentru cele de volum, cat si pentru cel dedicat blocarii ecranului. In ciuda acestor modificari, partea inferioara a carcasei pare sa fi ramas neschimbata din vreun punct de vedere, deci iPhone 8 ar trebui sa aiba aceasta portiune cu un design foarte apropiat de cel al iPhone 7.

iPhone 8 – prima macheta arata design-ul final

Structura metalica a iPhone 8 este totusi schimbata si seamana intr-o foarte buna masura cu cea pe care iPhone 3G a avut-o cand a fost lansat. Cei de la Apple au fost nevoiti sa faca aceasta modificare pentru a putea implementa o carcasa din sticla in noul produs, ea facilitand inclusiv integrarea unui sistem de incarcare wireless, pe care multa lume il asteapta de ceva timp.

In rest, totul din design-ul acestei machete pentru iPhone 8 seamana foarte bine cu ceea ce a facut compania Apple in trecut, deci nu vor exista schimbari majore ale liniei generale de design. Acest lucru era de asteptat, deoarece iPhone 8 aduce schimbari pentru structura principala a terminalului, dar detaliile raman foarte similare cu ceea ce stim deja.

Avand in vedere ca iPhone 8 a intrat de ceva vreme in penultima procedura de testare inaintea lansarii, este de asteptat ca dezvaluirile de acest gen sa aiba un mare grad de adevar. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre ceea ce prezinta aceasta macheta a iPhone 8 ?

iPhone 8 macheta Apple

iPhone 8 macheta Apple 1

iPhone 8 macheta Apple 3

iPhone 8 macheta Apple 42

iPhone 8 macheta Apple 4

 • Alex 91

  Mda sa speram ca acea camera pe modelu final nu va iesi asa la suprafata….

 • radu

  arata foarte nasol si pare cheap cromul ala de pe margini nu e finut si cam gros.

 • Misu Carmol

  Acest design care ne duce la concurenta!

 • Grit

  Aceasta este o macheta..@radu

 • Srb Srb

  Bijuterie

 • sultanu’ dragostei

  Raman la 7 jet black

 • Askforme69

  SRB ! Și eu sunt nebun după Apple. Poate mai sti din commenturile mele….dar ceea ce văd in poze arată deranjant de rău ! 7-le e bijuterie.

 • Razer Andrei

  nu ma mira sa scoata cu acelasi aspect k la i6,nup!chiar deloc!

 • Badmad

  Incredibil…. dar iata noul huawei p11 lite

 • looper

  Ala zici ca un bumper ceva, cam mare camera.

 • Florin Gabriel Haja

  iPhone 4 + Samsung S8 = iPhone 8

 • Florin Gabriel Haja

  Machetă! Apple nu face compromisuri, ajunge la nivelul lui Samsung S8 dacă nu mai sus, pe partea de finisaj, cu produsul final

 • vlads

  Ok, daca arata asa i8, si nu bate S8 la toate capitolele, clar Apple merge spre groapa. Eu inca sper ca acesta va fi i7s.