iOS 10.3.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, la doar 24 de ore dupa ce prima versiune beta a iOS 10.3.3 a fost oferita dezvoltatorilor. Aparitia primei versiuni public beta a iOS 10.3.3 nu este surprinzatoare, compania Apple incercand tot timpul sa publice aceste build-uri la foarte scurt timp dupa cele pentru dezvoltatori.

iOS 10.3.3 beta 1 nu a adus schimbari majore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ci doar rezolvari ale problemelor de functionare si cateva wallpaper-uri pentru tabletele iPad. In aceasta idee, nici iOS 10.3.3 public beta 1 nu va aduce altceva, avand in vedere ca aceste versiuni sunt practic identice, singurele schimbari intre ele fiind versiunile de build pentru a le diferentia.

iOS 10.3.3 public beta 1 poate fi instalat de catre orice posesor de iPhone, iPad si iPod Touch care stie ce presupune asta. Versiunile beta ale iOS contin diverse probleme de functionare pe care o versiune normala a sistemului de operare nu le are, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru diverse probleme ce ar putea sa apara in folosirea lor.

iOS 10.3.3 public beta 1 poate fi instalat chiar acum de catre orice persoana care are un profil public beta in propriul terminal.

ios-10.3-3-public-beta-1