Samsung Galaxy Note 8 – functia furata de la iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala capabila sa faca zoom optic de pana la 3X, mai bun decat cel implementat in iPhone 7 Plus de catre Apple.

Samsung Galaxy Note 8 va prelua de la iPhone 7 Plus o caracteristica foarte interesanta si extrem de utila, care sta baza celei ai populare functii a noului smartphone Apple. Mai exact, vorbesc despre faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea nu doar o camera duala, ci si un senzor de imagine cu zoom optic de pana la 3X, mai bun decat cel din iPhone 7 Plus.

Apple ofera in iPhone 7 Plus zoom optic de pana la 2X pentru inregistrarea de poze, insa Samsung Galaxy Note 8 va avea unul de pana la 3X, deci la distanta mai mare. Folosind noul senzor de imagine al Samsung Galaxy Note 8, utilizatorii vor putea focaliza mai bine obiectele aflate la distante mai mari si vor avea un avantaj serios in fata utilizatorilor iPhone 7 Plus.

Acest senzor de imagine cu zoom optic din iPhone 7 Plus a stat la baza popularei functii Portret, iar Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea una similara oferita. Cei de la Samsung ar putea oferi o functie Portret in Samsung Galaxy Note 8 care ar putea functiona si mai bine multumita zoom-ului optic ce poate fi facut la distante mai mari cu noua camera duala.

Samsung Galaxy Note 8 – functia furata de la iPhone 7 Plus

Cei de la Apple au incercat sa-si educe clientii cu privire la utilitatea zoom-ului optic, insa Samsung Galaxy Note 8 ar putea duce lucrurile la un cu totul alt nivel. Avand posibilitatea de a face zoom optic de 3X, camera duala a Samsung Galaxy Note 8 ar permite inregistrarea de poze de top Portret care sa cuprinda mai mult din ceea ce se afla in spatele utilizatorului.

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa foloseasca o camera wide-angle de 12 megapixeli si una telephoto de 13 megapixeli cu zoom optic de pana la 3X. iPhone 7 Plus are doi senzori de 12 megapixeli, unul singur cu zoom optic, deci Samsung Galaxy Note 8 ar avea si o rezolutie mai buna pentru senzorul de imagine care are zoom optic implementat.

“Samsung Electronics, for the first time, is also expected to adopt dual cameras for its flagship smartphone Galaxy Note 8 to be unveiled later this year. The dual cameras of the Note 8 are expected to include a 3X optical zoom, 12-megapixel wide-angle lens and 13-megapixel telephoto lens”

Desi Samsung Galaxy Note 8 va intrece iPhone 7 Plus cand vine vorba despre zoom-ul optic, situatia ar putea fi cu mult diferita cand va fi lansat iPhone 8. In noul smartphone Apple ar putea implementa zoom optic la distanta mai mare, astfel ca terminalul ar avea un avantaj in fata Samsung Galaxy Note 8 chiar de cand va fi disponibil.

Samsung-Galaxy-Note-8 camera duala zoom optic