Samsung Galaxy Note 8 ar avea un ecran imens

Samsung Galaxy Note 8 este viitorul smartphone premium pe care compania Samsung ar intentiona sa il lanseze pe pietele globale si primele informatii despre el indica o revolutie majora. Mai exact, se pare ca pentru Samsung Galaxy Note 8, coreenii ar fi pregatit un ecran de 6.3 inch care ar urma sa fie integrat intr-o carcasa similara cu cea a Samsung Galaxy Note 7.

Mai exact, la fel precum in cazul Samsung Galaxy S8 Plus, cei de la Samsung ar intentiona sa faca un Samsung Galaxy Note 8 mai lung decat lat, cu o forma la fel de neobisnuita. Foarte multa lume a criticat faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus este prea lung in raport cu latimea, dar acesta este unul din compromisurile ce trebuie facute pentru a acoperi panoul frontal cu un ecran.

In cazul Samsung Galaxy Note 8 am vorbi despre acelasi tip de ecran care acopera intregul panou frontal, el avand si una spect ratio de 18.5:9. Tocmai aceasta din urma caracteristica ii da si forma neobisnuita terminalului Samsung Galaxy Note 8, dar cred ca foarte multa lume va fi oricum foarte multumita sa aiba un ecra foarte mare intr-o carcasa relativ normala.

Samsung Galaxy Note 8 ar avea un ecran imens

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost foarte apreciate tocmai din cauza modului in care ecranul acopera panoul frontal, iar cu Samsung Galaxy Note 8 sigur nu se va intampla ceva diferit. Chiar daca ecranul va avea o lungime mai mare in raport cu o latime ideala, Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de cautat si cu siguranta va genera vanzari foarte bune.

Pentru a intari aceasta idee, astazi se confirma din nou faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata in carcasa. Samsung a incercat sa integreze o camera duala si in Samsung Galaxy S8 Plus, dar din varii motive a renuntat la idee, asa ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu aceasta schimbare oferita in iPhone din toamna.

Cu o camera duala si un ecran care acopera intregul panou frontal, Samsung Galaxy Note 8 ar putea face uitat esecul numit Samsung Galaxy Note 7 si focurile pornite de catre acesta. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat in august sau septembrie, daca Samsung va pastra traditia anilor anteriori.

Samsung Galaxy Note 8

102 COMENTARII

  1. Cu 0,1 mai mic decât cel anunțat anterior (6,4 inch), nu e asa mare diferență fata de S8 +, era mai bine 6,4 inch le separa oarecum cu 0,2 inch
    Eu sper ca terminalul sa fie mai pătratos decât S8 /S8 +

  2. Posibil ca acel 0.1 inch sa il scoată folosind chiar dimensiunile lui S8+, dimensiunile lui S8+ mai permit aceasta modificare pt 0.1 inch.

  3. Cum sa fie peste dc va fi cu doar 0.1 inch mai mare? E posibil sa includă cei 6.3 inch in carcasa lui S8+ care are 6.2 inch. Uiti ca vb de Samsung si nu Apple care si in 2017 are bezel atat de gros încât poti lipi post-it uri – pe toate părțile, si tot nu ajungi pe display.

  4. da eu raman la 5.8″ in fizic de telefon sub iphone plus…pe cand voi mergeti cu borsetele ca sa va carati 10″…in loc sa va luati de pe acum tablete ce au deja 10″

  5. va fi peste. Macar logica Apple este sa nu faca un iphone mai mare fizic decat Plus. Pe cand samsung nu are. Stiti,ca daca tot vreti ecran de 10″ aveti tabletele da? nu mai tre sa asteptati inca 2-3 ani

  6. Am S8+ de 3 saptamani. Saptamana trecuta am luat si S8 in mana, efectiv mi s-a parut mic in mana, foarte bun însă pt fete. Dar tine minte, big boys vor întotdeauna big toys. Tel mari sunt pt utilizatori pro/bussines care vor să scoată max din tel respectiv.

  7. Ti-am spus Sammy e perfect capabila sa bage display de 6.3 inch in carcasa lu S8+. Crezi ce vrei dar eu ma sint obligat sa-ti spun adevarul, chiar dc nu e pe placul tau. Nu uita ca nu demult logica Apple era 3.5 inch.

  8. pai tocmai, pt fufe doar telefoane mari vad pe la ele…ca fetele folosesc poseta…deci te simti si ai poseta cu tine bravo
    DAR ti-am zis, ia o tableta si dupa care S8+ ti se va parea o jucarie tie. Ce rost are sa mai astepti 5 ani pana ajungi la 10″ ?
    Iti garantez ca nu scoti nimic din 6″…ce faci tu pro bussiness fata de cei ce fol 5″ ?? ai aplicatii pe androidul ala mizer de profi? sau poate nu vezi bine
    Auzi si tu…ce inseamna MAXIM din tel? il rupi, bati display in palma?! Sau faci selfie ca pitzi,ca alea fol tele mari si display sa dea zoom sa isi vada daca au sau nu acnee
    Vezi ca nu prea ai cultura…se spune “big toys-small cocks”

  9. Hahahaha! Asta e tare!! În timp ce Samsung vinde frigidere pe care să lipești post-it uri, Apple vinde iPhone, pe care poți lipi la fel de bine post-it urule!

  10. Ficare e liber sa isi aleaga ce vrea si ce crede ca i se potriveste mai bine….nu te obliga nimeni sa iei note daca nu iti place dimensiunea, dar nu degeaba toti marii producatori incep sa creasca dimensiuna flagshipurilor….ca nu iti place tie e problema ta ramai la ce diagonala iti convine…:D

  11. Băiete vb de telefoane. Și lasă carnatul la o parte, totuși vb pe un site de tehnologie. Nu te arunca la vorbe de maidan.

  12. Baiete esti obosit. Si mai lasa vorbele de maidan. Vad ca tot de carnat esti obsedat, vezi ca dai de bănuit. Dc nu faci fatza la civilizatie lasa-ne pe noi oamenii mari intr-ale noastre si du-te pe Dorobanți. Si vorba chiar e big boys like big toys (gadget, masini, etc)

  13. fata, ce te ataci asa tare?? esti impotent? Iti trebuie obiecte mari in mana sa iti arati barbatia ce nu o ai in creier si intre picioare?

  14. Păi normal, dc Ape nu stie sa afișeze si sa gestineze multitasking pe tel, macar hard copy (post-it) sa poti lipi pe el. Srb mereu isi lipeste cate unul sa nu uite cand sa-si ia medicamentele:)

  15. ai telefoane cu alt fizic…:D si gata….nu inteleg de ce plangi tu de mila utlizatorilor de samsung ca o sa fie ditamai telefonul din moment ce tu nu esti utlizator de samsung sau android:D

  16. hai fata, te rog, nu te ataca ca o pupaza…mangaie S8 ala mareeeee sa te simti binee. Vezi ca nu era vorba de 3mp ci de 2mp,stai nasol si cu memoria

  17. Te-ai gandit vreodata sa ii zici lu zaone sa iti faca, carte de munca la idevice? site-ul asta ar putea sa te scoata la penisie la cat stai pe aici:)))

  18. Deci in seara asta am.mai aflat un lucru nou despre sluga noastra srb..faptul ca stie dimensiunea “coxks”-urilor barbatilor în funcție de dimensiunea telefonului.
    Are saracu experienta multa la suflat in flaut..

  19. Daca vrei sa porți niste discutii civilizate, trebuie sa mergi pe alt site.
    Aici nu ai cum sa porti o discutie civilizata fara sa fii întrerupt de sluga srb care e incurajat de admin sa fie asa înapoiat.

  20. neah….nu o da la intors….tu ai zis ca cei cu telefoane mari au chestii mici….insemna ca ai pus mana….:))))….ai luat zarelele la palpat ce sa mai:))))….frate macar vorbesti in cunostiinta de cauza nu ca altii care latra pe aici aiurea:)))

  21. Pana in seara asta, credeam ca srb are doar o activitate, anume sa comenteze pe idevice.
    Dar in seara aata am aflat ca a2-a activitate pe care o are, e sa sufle la flaut cu gusa ?
    Trebuie sa intretina si el ratele alea cumva

  22. stii cum se spune si despre aia care o dau la intors….degeaba dormi cu curu la perete daca ai gura deschisa:)))dar hai ca am coborat nivelul discutiilor mai rau decat rezolutia la iphone:)))

  23. Mai tin minte si acuma cum imi spuneau samsonistii cand a aparut note 1. Domne ai ecran de 4-5″ dar daca vrei maximum iei note. Da,dar e mare telefonul iti sta cam ciudat in buzunar. Da,dar mai mare de atat nu vor mai face

  24. Pai hai sa verificam toate comentariile si sa vedem care cum?

    Sau iar inchidem ochii la protejat?
    Pune-l si pe el sa , ca pe minfoloseasca Flag-ule asa ma puneai sa fac cand protejatul ma jignea.

  25. Bun, mi-ai sters din comentarii, i-a vezi… Mai gasesti si altele de sters? Sau iar închidem ochii?
    Vrei bun simt in sectiunea de comentarii? Atunci fi corect cu toata lumea 😉

  26. “fii corect”
    tu chiar nu poti scrie un comentariu la articol? daca nu poti macar nu o mai comenta te rog frumos, din tot sufletul meu

  27. glumesti nu?
    “ALPHABET EXEC ERIC SCHMIDT USES AN IPHONE”
    “Samsung president says he uses Apple products”
    “Samsung exec: I use iPhone, iPad, Macs at home”
    “Donald Trump is using an iPhone”

    Data viitoare fa-ti temele cand vorbesti cu Dumnezeu

  28. foarte urat comentariu, pur si simplu de marginea orasului
    Inca 1data, astept link in care Apple spunea ca nu cresc diagonala !
    Eu vorbeeam oricum de samsonisti, adica de voi, utilizatorii ce imi spuneau ca phablet mai mare ca Note 1, samsung nu va mai face

  29. daca nu poti comenta la articol, si o faci pe langa, mai bine nu are rost sa mai postezi. Multumesc foarte frumos pt intelegere,mai ales ca am copii ce intra pe aici

  30. ti-am dat doar un exemplu, ce am mai gasit.
    cauta ti-am dat citatele !!
    era de ajuns sa spui: “da ai dreptate, nu am stiut” dar ca un lash vii cu alte bazaconii. Ok, get over it, oamenii mari folosesc iphone, pustanii si adolescenilor le place android.

  31. Vezi ca TRump inainte a avut s4 :))) vezi ca faci niste afirmatii legate de samsung president pe care nu poti sa le probezi….:D cand zice cineva de 3,5 marimea ideala repede link dovada….acum hai si tu cu dovada….

  32. pai scrie clar ca a renuntat la androidul lui nesecurizat pt ipHone si nu S8 sau cine stie ce alt android ! Iti dai seama ca are in spate oameni ce il sfatuiesc ce terminal este mai bun pt functia ce o detine acuma.Dar tu nu ai cum intelege

  33. baga copy paste la ce am scris eu intre ghilimele, si dai search…waaaaa, ai mai invatat ceva. Tare, vezi daca esti pe windows sa nu fii infectat cu virusul NOU

  34. Tu nici sa scrii corect nu stii si vorbesti ca imi cunosti cunostiintele….:)))…Am vazut n cazuri in care te-au corectat altii pe aici….