Prima Pagina iPhone Asa ascunzi dock-ul iOS 10 pe iPhone

Asa ascunzi dock-ul iOS 10 pe iPhone

Daca nu sunteti chiar atat de interesati sa vedeti dock-ul iPhone in iOS 10.3.1, sau iOs 10.3.2, atunci multumita clipului video de mai jos puteti afla cum se ascunde acest element din interfata. Vorbim despre un dock vizibil in partea inferioara a ecranului principal de aplicatii al iOS, acesta putand fi ascuns foarte rapid pe iPhone chiar fara a face jailbreak.

Procedura in sine nu este foarte complicata, insa are la baza profitarea de un bug care exista in sistemul de operare al celor de la Apple. Acest bug nu afecteaza functionalitatea sistemului de operare, dar va permite sa ascundeti un element din interfata pe care nu chiar atat de multa lume doreste sa-l vada acolo, asa ca puteti face totul rapid.

In mod normal aceasta modificare nu ar fi posibila fara jailbreak si desigur ca ea nu este permanenta.

 • Cody

  Trebuie specificat faptul ca doar pe Plus funcționează

 • Alex

  Un glitch asemanator este valabil si pentru toate celelalte device-uri insa cu varianta de soft de pana la 10.3.1 .eu il folosesc si imi place mult senzatia clear care o da interfetei. plus ca este permanent si dupa blocarea ecranlului. singuru impediment este acela ca dock-ul revine de fiecare data cand se deschide o aplicatie de pe a doua sau a treia pagina. insa pentru cei care doresc sa nu repete mereu actiunea de a inlatura dock-ul se poate face un folder pe prima pagina cu aplicatiile care necesita o deschidere repetata.

 • Alex

  trebuie specificat ca functioneaza doar pe iphone 7plus de la varianta 10.3.1 pana in prezent. insa pentru cei care au orice varianta a softtului de operare mai veche de 10.3.1 dock-ul se poate inlatura cu usurinta printr-o modalitate la fel de simpla

 • Olimpiu

  Useles

 • Olimpiu

  Useless

 • Catalin Petrisor

  Da Zaone, ai uitat sa specifici doar pe PLUS.

 • Uka

  Pe ios 9 e posibil? Cum? Ms