Google Photos aduce multe functii noi pentru iPhone

Google Photos, unul dintre cele mai populare servicii de stocare de poze online, urmeaza sa fie actualizat cu multe schimbari importante in perioada urmatoare. Cei de la Google au anuntat in cursul zilei de ieri foarte multe schimbari pentru Google Photos dedicate iPhone, iar acestea vor imbunatati semnificativ experienta de utilizare a aplicatiei.

Prima schimbare va aduce in Google Photos reminder-uri pentru a partaja pozele inregistrate de catre noi, inteligenta artificiala din ea identificand persoanele din poze. In baza identificarii, aplicatia Google Photos ne va sugera persoanele catre care putem trimite respectivele poze, un buton de partajare urmand a fi afisat in aplicatie pentru noi.

Google Photos va crea automat albume foto cu poze relevante facute cu anumite persoane, iar aplicatia le-ar putea partaja automat cu respectivele persoane. Aplicatia Google Photos ne va permite sa si partajam respectivele albume doar cu anumite persoane care sunt prezente si in poze, astfel ca vom putea impartasi experienta cu acestea fara ca altcineva sa afle.

Toate aceste noutati pentru Google Photos sunt acum in proces de finalizare in vederea lansarii, cei de la Google intentionand sa le ofere prin actualizari pentru prorpiile aplicatii. Cat va dura pana cand toate aceste functii noi ale Google Photos vor fi disponibile nu se stie deocamdata, dar probabil nu va dura chiar atat de mult.