Apple testeaza ecrane flexibile pentru Apple Watch

Apple Watch este un produs de succes al companiei Apple, reusind sa cucereasca piata smartphone-urilor chiar din primele luni dupa lansarea oficiala. La 2 ani de la aparitie, Apple Watch ramane in continuare in topul celor mai bine vandute smartwatch-uri din lume, iar acest lucru nu pare sa se schimbe prea curand, conform vanzarilor de pana acum.

Pornind de la succesul Apple Watch, compania Apple vrea totusi sa profite pentru a lansa si alte produse, inclusiv ceasuri sau bratari cu ecrane flexibile. Intentiile celor de la Apple sunt dezvaluite intr-un brevet de inventie ce a fost recent inregistrat companiei americane, el descriind posibilitatile de a folosi un ecran flexibil intr-un wearable.

Apple spune ca poate crea wearable-uri cu ecrane care acopera toata carcasa, sau bratari care afiseaza un ecran flexibil pe intreaga intindere a incheieturii. Desigur ca exista si posibilitatea de a fi lansate bratari inteligente care au ecrane flexibile, totul depinzand de modul in care cei de la Apple doresc sa ofere inovatiile pe piata pentru clienti.

Desi unii si-ar dori sa vada de la Apple un Apple Watch care este format doar intr-un ecran, acest lucru este imposibil de realizat si nici nu trebuie avut in vedere de catre cineva. In ciuda acestui lucru, compania Apple poate totusi lansa produse grozave bazate pe ecrane flexibile care s-ar mula perfect pe incheietura mainii utilizatorului.

“Apple further notes that in one embodiment, the wearable electronic device is a smartwatch including a watch face, band and clasp. A flexible display panel may be integrated into the smartwatch so that it spans both the watch face and band. In accordance with embodiments of the invention, a bezel width surrounding the display panels can be minimized, for example below 4-5 mm or even less than 1 mm, less than 0.5 mm, or eliminated.”

apple watch ecran flexibil