iOS 11 concept este cel mai util de pana acum

iOS 11 este prezent astazi intr-un nou concept care incearca sa ne arate unele dintre cele mai utile schimbari pe care compania Apple ni le-ar putea oferi vreodata. Vorbim despre functii pe care foarte multa lume si-ar dori sa le aiba disponibile in iPhone sau iPad in viitorul apropiat si pe care Apple le poate studia foarte atent in ideea de a ni le oferi.

Vorbim despre un modul split-screen pentru iPad care ar permite tragerea de imagini sau texte dintre fereastra in alta, sau schimbarea uneia dintre ferestre fara a inchide intreaga interfata. Mai mult decat atat, un sertar cu scurtaturi este deasemenea prezent in acest concept al iOS 11, el facilitand accesarea rapida a unora dintre aplicatiile si functiile folosite des.

In continuare, conceptul pentru iOS 11 ne arata si alte optiuni avansate pentru aranjarea aplicatiilor, sau un sistem de drag & drop pentru informatii dintr-o aplicatie peste iconita alteia. Practic, vorbim despre foarte multe functii care ar simplifica extrem de mult utilizarea iOS 11, dar care ar oferi si un mare avantaj pentru Apple in fata sistemului de operare Android al Google.

Desigur ca sansele ca atat de multe schimbari bune sa ajunga in iOs 11 sunt mici, dar putem macar sa speram.