Prima Pagina iPhone iPhone – cele mai periculoase carcase

iPhone – cele mai periculoase carcase

0

iPhone este cel mai popular smartphone de pe planeta, iar pentru el au fost create o varietate de accesorii, care dintre care mai interesante, dar si mai periculoase. Vorbim despre carcase care pot imbunatati substantial experienta de utilizare oferita de catre terminalele iPhone, dar care pot fi ilegale si le pot aduce utilizatorilor probleme foarte mari cu legea din anumite tari in care le folosesc.

In clipul video de mai jos puteti vedea prezentate cateva dintre aceste carcase periculoase pentru terminalele iPhone, totul incepand cu una care are forma unui pistol. O carcasa de acest gen a atras atentia agentilor de securitate dintr-un aeroport care au retinut barbatul ce o avea montata pe propriul iPhone, ideea de a umbla cu asa ceva printr-un aeroport fiind oricum stupida.

Mergand mai departe avem o carcasa pentru iPhone care are atasata o lama extrem de ascutita, care este capabila sa taie aproape orice fara ca presiunea aplicata sa fie mare. Dintr-un asemenea top nu puteau lipsi carcasele pentru iPhone care electrocuteaza sau au spray cu piper, ele putandu-se dovedi a fi extrem de utile in unele situatii.

In final, putem vedea si o carcasa pentru iPhone care are este perfecta pentru o bataie in plina strada, ea putand produce rani destul de grave celor care au curajul de a ne ataca. Unele dintre aceste carcase pentru iPhone sunt cel mai probabil ilegale in Romania, dar este interesant de vazut ceea ce se poate cumpara de pe internet.