Noaptea Muzeelor 2017 – vezi muzeele din Romania de pe iPhone

Noaptea Muzeelor 2017 incepe azi in Romania si lista muzeelor din tara noastra cu orele de deschidere poate fi vazuta si pe iPhone sau iPad.

Noaptea Muzeelor 2017 este un eveniment national care face parte dintr-o sarbatoare europeana menita sa decoperim mai multe despre cultura si nu numai. Noaptea Muzeelor 2017 se desfasoara astazi, 20 mai, in intreaga Romanie, accesul in foarte multe muzee din Romania urmand a fi oferit gratuit pentru toti cei interesati sa le viziteze.

Daca doriti sa aflati rapid ce muzee sunt in Romania pentru a le vizita cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor 2017, ei bine puteti face asta rapid direct de pe iPhone. In anii trecuti fiecare eveniment de acest gen avea o aplicatie dedicata in AppStore, insa pentru Noaptea Muzeelor 2017 va trebui sa ne bazam pe o aplicatie care listeaza muzeele existente in Romania.

Muzee si Colectii din Romania este aplicatia care va ajuta sa descoperiti muzeele care exista in Romania si pe care le-ati putea vizita in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2017. Vorbim despre o aplicatie care cuprinde aproape orice fel de muzeu din Romania pe care ati dori sa-l descoperiti pentru Noaptea Muzeelor 2017, asa ca aveti unde sa cautati orice doriti.

Noaptea Muzeelor 2017 – vezi muzeele din Romania de pe iPhone

Desi aceasta aplicatie este foarte utila si afiseaza inclusiv informatii privind programele muzeelor din Romania si ce gasiti acolo, nu listeaza programul pentru Noaptea Muzeelor 2017. Nu veti gasi in aplicatie orele de deschidere pentru muzeele participante la Noaptea Muzeelor 2017, insa daca le gasiti website-ul, sau pagina de Facebook, atunci puteti prelua informatiile de acolo.

In general, cam orice muzeu din Romania va fi deschis in Noaptea Muzeelor 2017 cu acces gratuit pentru toti cei interesati, deci teoretic n-ar trebui sa aveti probleme in a vizita orice doriti. In ciuda acestui lucru, pentru a fi siguri ca nu va pierdeti timpul fara rost de Noaptea Muzeelor 2017, va recomand sa verificati inainte website-ul sau pagina de Facebook a muzeului pe care doriti sa-l vizitati.

Noaptea Muzeelor 2017 este o ocazie foarte buna de a vizita muzee pe care in mod normal nu aveti timp, sau bani, sa le vizitati. Exista foarte multe muzee cu exponate extrem de interesante in Romania si va recomand sa le vizitati cu ocazia Noaptea Muzeelor 2017 pentru ca veti ramane surprinsi de comorile “ascunse” in interiorul lor.

Aplicatia care va ajuta sa descoperiti toate muzeele din Romania pentru a le vizita in Noaptea Muzeelor 2017 poate fi descarcata de aici.

UPDATE: Aici gasiti o lista nationala a muzeelor participante la Noaptea Muzeelor 2017.

Noaptea Muzeelor 2017 lista muzee romania

2 COMENTARII