Cum diferentiezi notificarile aplicatiilor din iPhone

Daca ai pe iPhone sau iPad foarte multe aplicatii de la care primesti notificari zilnic, atunci poate fi destul de greu sa tii pasul cu toate mesajele. Daca nu esti multumit de modul in care a gandit Apple modalitate de afisare a notificarilor in Notifications Center, atunci Cheader iti vine in ajutor cu optiunea de a selecta o anumita culoare pentru a fi afisata deasupra fiecarei notificari a unei aplicatii, pentru a le identifica mai usor pe cele importante.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata functionalitatea oferita de catre tweak-ul Cheader, acesta avand un meniu de optiuni care permite selectarea culorilor pentru fiecare aplicatie in parte. In functie de alegerile faute de catre noi in meniul de setari al Cheader putem aranja totul foarte simplu precum in imaginea de mai jos, ordinea revenind in Notifications Center dupa ce a fost alungata de catre Apple.

“Compatible with iOS 10. Colored Banner Headers Banners are colored based on the average color of the application icon. Pronounced “cheddar”, Configure options from Settings.”

Tweak-ul Cheader este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Cheader