Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – prima carcasa terta apare in imagini

iPhone 8 – prima carcasa terta apare in imagini

iPhone 8 are o prima carcasa terta produsa de catre chinezii care fabrica accesorii petnru terminalele iPhone, ea confirmand multe schimbari.

iPhone 8 are deja primele carcase facute de catre producatori de accesorii din China, acestea fiind, aparent, fabricate in baza unor schite preluate de la compania Foxconn. Exact precum in fiecare an, chienzii obtin schitele noilor terminale iPhone de la Foxconn, iar in cazul iPhone 8 vorbim despre o evolutie normala a lucrurilor si aparitia carcaselor cu mult timp inainte de vreme.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata prima carcasa terta pentru iPhone 8, ea confirmand o scimbare foarte interesanta de design pentru linia de terminale iPhone ale Apple. V-am spus in weekend, dupa ce imagini ale unor mulaje au aparut pe internet, ca iPhone 8 va fi plasat de catre compania Apple intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste dimensiunile.

Aceasta carcasa fabricata in China confirma fara dubiu acest lucru deoarece iPhone 8 are dimensiuni mai mari decat cele ale iPhone 7, dar mai micid ecat cele ale iPhone 7 Plus. Acest lucru era oarecum de asteptat avand in vedere ca iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, cresterea fiind facuta si pe verticala si pe orizontala.

iPhone 8 – prima carcasa terta apare in imagini

Desigur ca in aceasta carcasa pentru iPhone 8 nu vedem nici vreo gaura pentr un buton Touch ID, semn ca exista sanse ca el sa nu isi gaseasca un loc in carcasa. Un zvon aparut chiar astazi sugera exact contrariul, el fiind bazat tot pe schite ale iPhone 8, dar nu se stie ce iteratie erau acestea, sau pentru care dintre prototipurile testate de Apple.

Este foarte clar ca Apple testeaza in momentul de fata multiple prototipuri ale iPhone 8 in vederea lansarii pe pietele globale, iar ele au caracteristici foarte mult diversificate. Mai exact, unele prototipuri ale iPhone 8 au Touch ID integrat in ecran, altele il au integrat in carcasa, iar deocamdata nu exista certitudini cu privire la ceea ce va fi oferit din toamna.

Era de asteptat ca secretele iPhone 8 sa nu fie dezvaluite chiar atat de usor de catre Apple inaintea prezentarii noului sau smartphone, deoarece suspansul trebuie sa continue. Pana in toamna vom afla tot ceea ce va aduce nou iPhone 8, dar va trebui sa avem rabdare pana cand Apple va dori sa ne arate tot ceea ce are in lucru.

iPhone 8 carcasa china

iPhone 8 carcasa china 1

iPhone 8 carcasa china 2

iPhone 8 carcasa china 3

 • sultanu’ dragostei

  Horror 8

 • gelu

  Prea mare .oaieee!!

 • George 89

  Urât

 • criss

  Fără gaura :))))

 • Srb Srb

  Superb

 • Heath

  Vesti bune, se pare că nu va fi niciun cititor de amprente pe spate , acum nu știu cât de serioasa e știrea…

 • dependent de iPhone

  Partea buna este ca, conform carcasei, nu avem cititorul de amprenta pe spate

 • Filip

  Acelasi design in mare..dezamagitor

 • Filip

  Asta cu iPhone 8 sau Edition e praf in ochi pentru ca nu sunt capabili sa aduca hardware ala pe 7S stau ca milogii la mila altor companii sau pur si simplu dau cu pipeta noutatile.

 • Filip

  Te uiti la Samsung ce salturi spectaculoase face in design…si ramai dezamagit..cel putin 7S e chiar penibil.De 8 nu am ce zice e sper ceva diferit