iPad Pro 10.5 si 12.9 inch – noutati confirmate de noi carcase

iPad Pro 10.5 si 12.9 inch 2017 urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare de catre compania Apple, WWDC 2017 putand fi evenimentul la care ele vor fi prezentate. Vorbim despre un model complet nou al tabletelor iPad Pro pe care compania Apple il va aduce pe piata, dar si o actualizare pentru un model care este in vanzare de ceva vreme.

Pentru ca iPad Pro 10.5 si 12.9 inch sunt pregatite de lansarea oficiala, astazi vedem cateva carcase care au fost fabricate pentru ele de catre producatori chinezi. Primele doua schimbari pe care iPad Pro 10.5 si 12.9 inch le vor aduce sunt reprezentate de doua microfoane care vor fi pozitionate in centrul partii superioare a carcasei, dar si in marginea stanga.

In prima imagine de mai jos puteti vedea o tableta iPad Pro 9.7 inch intr-o carcasa care a fost creata special pentru iPad Pro 10.5 inch, diferentele in design fiind foarte clare. Desi s-a spus ca iPad Pro 10.5 inch va avea un ecran fara margini in panoul frontal, se pare ca in realitate lucrurile vor fi cu mult diferite, iar dimensiunile totale vor creste impreuna cu marginile.

In restul pozelor puteti vedea carcase pentru iPad Pro 10.5 si 12.9 inch, ele aratand doar cele doua noi microfoane, existente in iPad 2017 lansata in martie. Practic, cei de la Apple imprumuta unele caracteristici ale unor tablete si le folosesc in altele, dar probabil vor avea si alte noutati interesante pregatite pentru clientii din lumea intreaga.

iPad Pro 10.5 inch carcasa

iPad Pro 10.5 inch carcasa 1

iPad Pro 10.5 inch carcasa 2

iPad Pro 10.5 inch carcasa 3