Facebook anunta o noua schimbare majora pentru Live

Facebook a anuntat astazi o schimbare majora pentru Live, serviciul care le permite utilizatorilor retelei de socializare sa faca transmisiuni video in direct de pe propriile terminale. Schimbarea anuntata astazi pentru Facebook Live le permite utilizatorilor care fac un stream video in direct sa invite un prieten care poate initia un stream video simultan de pe alt terminal.

Corbim despre transmisiuni colaborative pe care utilizatorii Facebook le pot face prin intermediul sistemului Live, ambele transmisiuni fiind afisate in acelasi ecran. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata oa stfel de transmisiune facuta de catre doua persoane in acelasi timp, audienta transmisiunilor putand fi crescuta prin combinarea celor doua conturi de pe care se transmite.

Facebook a testat timp de ceva vreme aceasta noua functie pentru Facebook Live, doar vedete din intreaga lume avand ocazia de a se folosi de acest nou sistem. Avand in vedere ca toata lumea s-a bucurat de functia oferita de catre cei de la Facebook, compania a decis acum ca poate oferi noul sistem pentru Live pentru toti utilizatorii interesati de transmisiuni.

Cei de la Facebook au implementat deasemenea o functie care permite initierea de conversatii private cu o persoana care urmareste transmisiunea respectiva. Cei care fac transmisiunile au posibilitatea de a purta discutii cu oricare dintre urmaritori in timpul transmisiunii fara ca vreo alta persoana sa stie, intreaga idee fiind una foarte buna.

Noua functie pentru Facebook Live este oferita acum doar pentru platforma iOS si nu se stie cand va ajunge pe platforma Android.

Facebook live streamind dublu