OnePlus 5 va fi mai rapid decat iPhone 7 Plus

OnePlus 5 va fi mai rapid decat iPhone 7 Plus in performante conform unui document publicat azi care prezinta diferentele in performante fata de Android.

OnePlus 5 va fi mai rapid decat iPhone 7 Plus conform unor teste de performanta realizate recent, acestea aratand diferentele dintre acest smartphone, Samsung Galaxy S8 si Google Pixel. Mai jos puteti vedea imaginea in care sunt prezentate rezultatele acestui test de performante facut intre OnePlus 5 si smartphone-urile Android competitoare.

Puteti vedea ca fata de fiecare dintre cele doua terminale exista diferente majore in favoarea OnePlus 5 in ceea ce priveste performantele, smartphone-ul fiind prezentat ca extrem de rapid. In baza acestor diferente ne putem face o parere si in legatura cu performantele pe care OnePlus 5 le va avea in comparatie cu terminalele iPhone 7 Plus.

In momentul de fata iPhone 7 Plus este cel mai rapid smartphone de pe piata, dar lucrurile se vor schimba in momentul in care OnePlus 5 va fi lansat oficial. In baza datelor existente si a unor teste de performanta anterioare, OnePlus 5 va intrece iPhone 7 Plus in performante, fiind primul smartphone care ar putea avea aceasta realizare.

OnePlus 5 va fi mai rapid decat iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus si-a surclasat fara drept de apel toti competitorii, insa OnePlus 5 va face exceptie deoarece performantele sale vor fi net superioare multumita chinezilor. OnePlus 5 va reduce durata necesara pentru a deschide aplicatiile instalate de catre utilizatori, iar diferenta fata de competitorii Android arata si sporul in fata iPhone 7 Plus.

Terminalele fabricate de catre OnePlus au fost intotdeauna laudate pentru performantele foarte bune, iar OnePlus 5 nu va fi o exceptie din acest punct de vedere. OnePlus 5 trebuie sa aiba performante foarte bune pentru a avea succes, iar imaginea de mai jos confirma faptul ca lucrurile vor stamult mai bine decat se asteapta competitorii companiei.

Acestea fiind spuse, OnePlus 5 urmeaza sa uimeasca din toate punctele de vedere cand vine vorba despre performante, iar asta la un pret de vanzare infim fata de competitori. OnePlus 5 ar trebui sa fie un smartphone care sa atraga toate privirile cand va fi lansat, iar asta s-ar putea intampla si multumita performantelor foarte bune.

OnePlus 5 rapid iphone 7

11 COMENTARII

  1. Fișierele mari ,gen jocuri sau editare video, ce trebuiesc citite repede din memoria internă și scrise în RAM și în memoria interna din nou (un fel de dezarhivare) , tot iPhone va câștiga, datorita memoriei SSD (mai ales daca vorbim de un iPhone cu multa stocare) ,
    Diferența dintre SSD și UFS e enorma, puține lucruri de poate face împotriva ssd atunci când ai nevoie de viteza mare de scriere și citire. Bravo apple

  2. Hmmmm
    Nu este pt prima data, cand OnePlus, inainte de lansarea oficiala, anunta niste rezultate remarcabile.
    Dupa lansare, realitatea e cu totul alta.

  3. Heath, îmi place persoana ta, așa ar trebui sa fie toți. Ești persoana aceea echidistanta care atunci când trebuie, se ia de Apple, alteori din contra, lauda Apple-ul

  4. Cică au făcut un o înțelegere cu DxO compania care deține DxOMark, ca să îmbunătățească camera foto asa cum Huawei a apelat la Leica (care e doar marketing)….. Acum sa vedem

  5. Au incheiat o intelegere cu ei ca sa apara OnePlus undeva in top, probabil peste iPhone, ca sa se vanda mai bine. Cati bani baga ca sa apara acolo, asta e interesant de aflat.