Apple a lansat o noua actualizare pentru castile AirPods

Castile AirPods ale companiei Apple au avut astazi parte de a doua actualizare software, cei de la Apple lansand un update prin intermediul terminalelor iPhone. Mai exact, versiunea 3.7.2 a software-ului pentru castile AirPods poate fi instalata acum de catre toti cei care detin o pereche de casti, cele conectate la iPhone putand fi actualizate automat.

Actualizarea castilor AirPods nu este anuntata in vreun fel de catre iOS, totul fiind facut fara ca utilizatorul sa stie, acest sistem fiind neobisnuit pentru compania Apple. In mod normal orice fel de actualizare facuta pe iPhone sau Apple Watch este anuntata printr-un mesaj de alerta si nu se face fara aprobarea prealabila a utilizatorilor.

In aceeasi masura, nu exista vreo metoda de a declansa actualizarea, ea fiind facuta automat la conectarea castilor, sau dupa ce ele sunt lasate in carcasa timp de cateva minute. Nu se stie ce noutati aduce aceasta actualizare pentru AirPods in momentul de fata, dar probabil vorbim despre imbunatatirea performantelor si rezolvarea unor probleme.

apple airpods update