eMAG este magazinul online preferat al romanilor

eMAG este magazinul preferat al romanilor, un studiu realizat recent confirmand ca isi domina fara drept de apel concurenta in tara noastra.

eMAG este magazinul online preferat al romanilor, spre surprinderea nimanui, majoritatea celor din Romania alegand sa cumpere de la cel mai mare magazin online din tara noastra. Nu mai putin de 58% dintre cei care cumpara produse online din Romania aleg sa o faca de la eMAG, magazinul online avand o cota de piata imensa construita in aproximativ 10 ani.

eMAG este urmat in acest top de catre cei de la olx.ro si elefant.ro, ambele website-uri avand cate 12% din preferintele romanilor, desi primul nu este chiar un magazin online. eMAG ocupa primul loc si in topul platformelor de pe care romanii au cumparat cele mai multe produse online in ultimele 12 luni, 72% dintre acestea fiind achizitionate de la acest magazin online.

La o distanta foarte mare in urma celor de la eMAG ii regasim pe cei de la OLX.ro cu 31% dintre preferintele romanilor, dar si elefant.ro cu 26% total. Okazii.ro este deasemenea prezent in top pe locul 4 cu 18% dintre preferinte, iar cei de la H&M il continua cu 17%, prezenta magazinului de haine fiind interesanta, chiar mai sus decat Fashion Days-ul detinut de catre eMAG.

eMAG este magazinul online preferat al romanilor

Romanii viziteaza magazinele online de cel putin 3 – 4 ori pe asptamana si 77% dintre ei cumpara online de macar 2 ori pe an, iar asa eMAG si-a construit un imperiu in tara noastra. Pretul produselor si experienta de livrare au convins cel mai probabil multi romani sa aleaga eMAG in fata altor magazine, diversitatea foarte mare de produse jucand deasemenea un rol aici.

Un alt factor major al succesului eMAG este posibilitatea de a returna produsele la 30 de zile dupa achizitie, 69% dintre cei care nu cumpara online fiindu-le frica sa o faca din cauza faptului ca produsele nu corespund realitatii. 53% se tem sa cumpere fara a putea testa produsele, iar 51% se tem de posibile fraude, iar eMAG si-a creat o reputatie foarte buna care convinge lumea sa cumpere.

“eMAG ocupă prima poziție în topul site-urilor de pe care românii cumpără cel mai des, fiind preferat de 58% dintre cumpărătorii online. Clasamentul continuă cu site-ul de anunțuri OLX și retailerul online elefant.ro, cu 12%. Aceiași jucători ocupă primele 3 poziții și în topul platformelor online de pe care românii au făcut cumpărături în ultimele 12 luni, 73% (eMAG), 31% (OLX) și 26% (elefant.ro).”

eMAG are succes in Romania pentru ca ofera in general increderea ca achizitiile online pot fi facute fara batai de cap si cu livrarea produselor promise, gama foarte variata de produse fiind un puternic motivator deasemenea. In momentul de fata eMAG are si o campanie de reduceri in aceasta pagina, asa ca va puteti orienta pentru urmatoarea voastra achizitie.

emag magazin online romania