iPhone 8 concept ne arata design-ul final din toamna

Daca erati in cautarea unui concept pentru iPhone 8 care sa reprezinte cel mai bine schimbarea pe care o vom primi in toamna, ei bine cel de mai jos ar trebui sa va satisfaca. In baza schitelor aparite pe internet, graficianul care a realizat acest concept al iPhone 8 incearca sa ne arate un preambul al paginii de prezentare pe care Apple probabil o va face.

Aceasta este una dintre versiunile existente pentru design-ul iPhone 8, deoarece schitele aparute pana acum sunt destul de contradictorii. Atat in ceea ce priveste Touch ID, cat si in ceea ce priveste camera frontala, schitele nu prea prezinta o imagine clara, dar in proportie de 70%, iPhone 8 ar urma sa arate exact precum in imaginile prezentate mai jos.

https://www.instagram.com/p/BTqgtQKh8E0/

14 COMENTARII

  1. Doamne cat de bine arata…sincer daca va arata exact asa,chiar si cu toucid pe spate…as fi ok…preferabil fara…ca sa fie 100% timeless designed

  2. Azi am platit pt prima data o aplicatie… 9.99 ron ca sa pot controla de pe tel Nas-u mai exact transmission ca eu iau filme de pe net, nu le cumpar ca @Srb

  3. Hai baietii snobi, rate la banca, cereti de la mamica si taticu’…. sunteti jalnici! Va mai trebuie o geanta roz si geaca Louis Vuitton apoi sunteti perfecti!

    p.s. Cica scoate Apple un Tamagotchi cu mar pe spate, nu fugiti sa dati precomanda?

  4. Dupa cum era de presupus , ecranul nu va acoperi toata partea frontala si nu va avea nici macar bezelurile sus-jos la fel de subtiri ca S8.
    In rest , acelasi design ca iPhone 6-6s-7 , care va arata putin mai bine cu un spate de sticla – stricat enorm din nou de camera aia super-hidoasa .
    Per total , designul este mult sub S8 si Apple pare sa nu mai aiba idei .