iPhone 8 este prezentat in multiple culori azi

iPhone 8 apare astazi in imagini care prezinta 3 dintre culorile ce urmeaza sa fie folosite pentru carcasa, dar si unele schimbari de design.

iPhone 8 este prezentat astazi in cateva noi imaginic are au menirea de a ne arata 3 dintre culorile pe care compania Apple ar dori sa le foloseasca pentru carcasa. Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos este realizat in baza schitelor furate de la Foxconn, care produce prototipuri pentru iPhone 8 in momentul de fata, deci ar trebui sa fie destul de reale.

In ciuda acestui lucru, imaginile ne arata un iPhone 8 ce are un panou frontal care seamana foarte bine cu cele ale smartphone-urilor vandute de catre HTC. Putem observa ca in panoul frontal al iPhone 8 nu ar fi integrat un cititor de amprente, Touch ID fiind prezent in carcasa, sub logo, insa nici noua camera frontala 3D nu-si gaseste un loc sub ecran.

Imaginile contrazic o multitudine de zvonuri si schite aparute in ultima vreme pentru iPhone 8 dintr-o gama extrem de variata de surse din China. Incepem cu ecranul, acolo unde partea superioara a iPhone 8 pare a fi preluata de la un cu totul alt smartphone, intregul design aratand cu mult diferit fata de ceea ce a facut compania Apple pana in prezent.

iPhone 8 este prezentat in multiple culori azi

Trecand la carcasa, putem observa ca flash LED-ul nu este integrat in camera iPhone 8, asa cum ne-au spus unele zvonuri aparute saptamanile trecute, sau unele schite publicate pe internet. Aceasta nu este o schimbare majora, dar poate face diferenta dintre un design iPhone 8 care ar putea fi real si unul care este in totalitate fals si nu va fi utilizat.

In ceea ce priveste Touch ID, pozitionarea butonului in carcasa iPhone 8, sub logo, este cu siguranta o decizie proasta pe care compania Apple ar putea sa o ia. Foarte multa lume critica ideea de a avea un Touch ID integrat in carcasa iPhone 8, insa daca nu pot integra un cititor de amprente in ecran, cei de la Apple nu au de ales.

In final, culorile din imaginile de mai jos au fost folosite si in iPhone 7, asa ca folosirea in iPhone 8 nu pare chiar atat de neobisnuita in momentul de fata. E putin probabil ca Apple sa lanseze o culoare noua cu iPhone 8 anul acesta, dar ar putea sa ofere si o versiune rosie, desi deocamdata nu exista zvonuri care sa sugereze acest lucru.

iPhone 8 culori

iPhone 8 culori

iPhone 8 culori 2

28 COMENTARII

  1. Pisa-m-as pe el de ecran Edge to Edge. Dacă vor plasa touch id in spate din cauza acestei mizerii, trec pe Huawei

  2. Sper sa nu aibe pe spate touch id ! Eu sunt utilizator de fotoliu rulant, tetraplegic mai exact și tare dificil Mi-ar fi să-l deblochez…

  3. Scrb spumega că S8 are spatele aglomerat de elemente: cameră, sigla Samsung, senzorul de amprente, și că e o mizerie. Văd că și asta copiază Apple de la Samsung :))
    Ce zici @Srb_Srb:disqus?

  4. Nu stiu daca ati citit ce a spus persoana ce a postat acest design cu touchid pe spate
    “Leaker Benjamin Geskin this morning shared images of what he says is an iPhone 8 clone that was designed BASED ON EARLY iPhone 8 prototype model”

  5. Leaker Benjamin Geskin this morning shared images of what he says is an iPhone 8 clone that was designed based on an early iPhone 8 prototype model

    lumea nu citeste ce a scris acest om
    EARLY prototype!

  6. Superb cu touch id pe spate
    LOVE it
    Bravo Apple
    Inovezi pe an ce trece din ce in ce mai mult
    Superb
    Nu știu ce ne-am face fără tine

  7. O sa faci cataracta instant cand o sa te uiti la el….Nici acum nu gasit o solutie ptr dungile alea oribile de la antena, camera are un bump de o sa iti stea pe masa in camera…si nu nu veniti cu din alea ca poti sa pui husa…..ca nu imi iau un telefon sa ii pun 7 bumpere si 3 folii de sticla….unde mai e frumustetea designului daca ii pui husa….daca o sa arate asa o sa fie destul de uratel. Voiam sa revin la Iphone cu ocazia lansarii Iphone 8 dar daca o sa arate asa o sa ii zic pas…sa speram insa ca nu….

  8. Un telefon urat din toate punctele de vedera daca asta va fi telefonul final atunci apple e cam praf nici nu sar putea compara cu samsung galaxy s 8