AppStore – schimbarea care afecteaza toti romanii

AppStore a fost modificat in cursul zilei de ieri pentru a afisa in Romania doar preturi in LEI in locul preturilor in euro, asa cum compania Apple a anuntat inca de acum cateva saptamani. Schimbarea a fost facuta fara a inchide in prealabil magazinul de aplicatii, astfel ca totul a aparut brusc pentru clientii din Romania si acum putem vedea exact cat vom plati pentru aplicatii si nu numai.

Puteti vedea in imaginea dea mai jos cum arata noile preturi pentru aplicatii in Romania, acestea fiind convertite in paritate de cam 1:1 cu euro de catre compania Apple. Cele mai ieftine aplicatii costa 2.99 lei in magazinul de aplicatii AppStore incepand de astazi, astfel ca puteti cumpara aplicatiile pentru iPhone si iPad la preturi de nimic in unele cazuri.

Schimbarea celor de la Apple vine totusi si cu o veste buna pentru Apple Music, deoarece abonamentul este ceva mai ieftin decat pana in prezent. Mai exact, Apple Music costa doar 20 de LEI dupa aceasta schimbare, cu aproape 3 LEI mai putin decat inainte, asa ca ne putem bucura de o schimbare in bine pentru a putea folosi serviciul de streaming.

Aceste schimbari se aplica inclusiv la preturile pentru spatiul de stocare al iCloud, asa ca vom sti pretul in LEI pentru toate serviciile celor de la Apple indiferent cum alegem sa le folosim.

app store preturi romania