iPhone 8 – Apple interzice concediile in septembrie

iPhone 8 ar putea fi lansat in a doua jumatate a lunii septembrie, Apple parand sa fi interzis concediile angajatilor din Apple Store.

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie prezentate in toamna acestui an de catre compania Apple, insa pana acum nimeni nu stia sigur in ce perioada ar fi urmat sa aiba loc conferinta speciala pentru a ni le arata. Ei bine, informatii aparute in cursul acestei zile sugereaza faptul ca Apple ar fi decis sa interzica deja concediile pentru angajati in vederea lansarii iPhone 8.

Vorbim aici doar despre unii dintre angajatii Apple Store-urilor din cam toata lumea, cei de la Apple dorind sa aiba cat mai multi oameni pregatiti pentru lansarea iPhone 8. Conform unui presupus document intern al companiei Apple, in perioada 17 septembrie – 4 noiembrie sunt interzise concediile in randul angajatilor Apple, deci lansarea urmeaza sa aiba loc in acea perioada.

Daca aceste date se dovedesc a fi adevarate, atunci prezentarea iPhone 8 ar putea avea loc pe 13 sau 20 septembrie, desi prima data pare cea mai probabila acum. Apple ar putea deschide precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 7S in data de 15 septembrie, iar asa ar fi logica nevoia de oameni in magazine pentru a rezolva eventuale probleme ale clientilor.

iPhone 8 – Apple interzice concediile in septembrie pentru lansare

Apple interzice in fiecare an concediile angajatilor in perioada septembrie – octombrie/noiembrie cand lanseaza noi terminale iPhone si acelasi lucru pare sa fie pregatit pentru iPhone 8. Perioada de interzicere a concediilor angajatilor in vederea lansarii iPhone 8 este mare, dar probabil Apple se asteapta ca problemele cu stocurile sa fie mari si lumea sa aiba nevoie de ajutor.

Acum daca va intrebati de ce a fost anuntata aceasta perioada de interdictie a concediilor pentru lansarea iPhone 8 inca de acum, ei bine oamenii trebuie sa stie din timp. Unii dintre cei care isi iau concedii in acea perioada isi fac planuri, rezerva bilete de avion/tren/autobuz, rezerva cazare unde calatoresc, asa ca este bine sa stie din timp ca iPhone 8 ii va tine acasa.

Separat de Apple si operatorii de telefonie mobila din SUA vor actiona la fel pentru lansarea iPhone 8, insa ei isi anunta angajatii ceva mai tarziu. Desigur ca nici aceasta perioada nu este 100% sigura, dar probabil de aceea compania Apple a lasat o marja atat de mare pentru ca probabil nu are deocamdata definitivata data de prezentare si lansare a iPhone 8.

iPhone 8 lansare interzis concedii