Prima Pagina iPhone Femeia salvata de iPhone in atacul de la Manchester

Femeia salvata de iPhone in atacul de la Manchester

Atacul de la Manchester de zilele trecute a pus intreaga lume “in garda”, dupa ce zeci de persoane au decedat si alte zeci au fost ranite dupa ce o bomba a explodat in interiorul unei arene ce gazduia un concert. Majoritatea victimelor atacului de la Manchester au fost copii, insa si unii adulti au fost loviti de fragmentele proiectate de catre bomba artizanala detonata acolo.

Una dintre aceste victime ale atacului de la Manchester este o femeie al carei barbat sustine ca terminalul iPhone pe care-l avea la ureche probabil i-a salvat viata. In imaginea de mai jos puteti vedea terminalul iPhone cu pricina, el deviind un fragment din bomba detonata in cadrul adacului de la Manchester, acesta lovind totusi fata femeii chiar in timp ce il folosea pentru un apel.

Conform ei, fragmentul bombei detonate in cadrul atacului de la Manchester a lovit terminalul, apoi i-a penetrat obrazul pentru a se opri intr-un final in nas. Barbatul acesteia a afirmat ca terminalul iPhone a incetinit cel mai probabil fragmentul si i-a deviat traiectoria spre nas, altfel femeia ar fi fost una dintre victimele decedate in cadrul atacului de la Manchester.

Din pacate rana de la nas nu a fost singura pe care femeia a suferit-o in urma atacului de la Manchester, insa aceasta este cea mai serioasa dintre ele, ea necesitand cel putin inca o operatie. Barbatul acesteia sustine ca ea se simte norocoasa ca a reusit sa supravietuiasca atacului de la Manchester, dar si ca avea terminalul iPhone la ureche in acel moment.

Din pacate nu multe persoane au fost la fel de norocoase, insa iata ca un telefon mobil poate salva viata unei persoane chiar si in cazul unui atac precum cel din Manchester.

“”The fact that she was on the phone at the time probably saved her life. The nut has hit her phone which has more than likely not only diverted it, but also slowed it down considerably.”

iPhone atac Manchester

 • Radu

  Mamãã, daca s-a rupt si husa de la telefon , ce impact , doamne fereste

 • iphone6s

  esti copil Radu, vezi sangele pe el ? Vezi ca esti rupt o bucata mare din iphone ? Nu nu vezi pentru ca esti orb.

 • Srb Srb

  Inca o luna, inca un produs Apple salveaza vieti

 • richard

  Realizezi ca la fel de bine putea fi orice alt telefon tot la fel era. Defapt dc avea un rugged CAT era si mai norocoasa. Prin ala nu trecea nimic.

 • Srb Srb

  Plasticele nu apara vieti

 • cuesnecenzurat

  ai si tu dreptate, la plastice am gasit: Beats Headphones… dar am gasit si altceva mai de calitate: “Man saved by samsung s6 edge in paris attack”
  nu postez linkul YouTube ca dureaza 48h aprobarea dupa care il sterge…

 • richard

  Macar ai idee ce firma e CAT (Caterpillar) si ce tel produc? Sau iar vb a paguba?

 • Srb Srb

  pai nu ai ce posta

 • cuesnecenzurat

  Chiar dacă postam clipul tu ești incapabil sa dai play!

 • Srb Srb

  spui doar vorbe-n vant

 • rbt88

  Nu înțeleg de ce trebuie sa fim răutăcioși așa a fost sa fie norocul ei,dacă avea samsung sau htc conta, contează ca e in viața

 • Terrymada

  Putea avea la ureche orice obiect nu doar orice telefon:) daca avea mana in locul telefonului ii rupea mana si ii proteja urechea si capul:))