Femeia salvata de iPhone in atacul de la Manchester

Atacul de la Manchester de zilele trecute a pus intreaga lume “in garda”, dupa ce zeci de persoane au decedat si alte zeci au fost ranite dupa ce o bomba a explodat in interiorul unei arene ce gazduia un concert. Majoritatea victimelor atacului de la Manchester au fost copii, insa si unii adulti au fost loviti de fragmentele proiectate de catre bomba artizanala detonata acolo.

Una dintre aceste victime ale atacului de la Manchester este o femeie al carei barbat sustine ca terminalul iPhone pe care-l avea la ureche probabil i-a salvat viata. In imaginea de mai jos puteti vedea terminalul iPhone cu pricina, el deviind un fragment din bomba detonata in cadrul adacului de la Manchester, acesta lovind totusi fata femeii chiar in timp ce il folosea pentru un apel.

Conform ei, fragmentul bombei detonate in cadrul atacului de la Manchester a lovit terminalul, apoi i-a penetrat obrazul pentru a se opri intr-un final in nas. Barbatul acesteia a afirmat ca terminalul iPhone a incetinit cel mai probabil fragmentul si i-a deviat traiectoria spre nas, altfel femeia ar fi fost una dintre victimele decedate in cadrul atacului de la Manchester.

Din pacate rana de la nas nu a fost singura pe care femeia a suferit-o in urma atacului de la Manchester, insa aceasta este cea mai serioasa dintre ele, ea necesitand cel putin inca o operatie. Barbatul acesteia sustine ca ea se simte norocoasa ca a reusit sa supravietuiasca atacului de la Manchester, dar si ca avea terminalul iPhone la ureche in acel moment.

Din pacate nu multe persoane au fost la fel de norocoase, insa iata ca un telefon mobil poate salva viata unei persoane chiar si in cazul unui atac precum cel din Manchester.

“”The fact that she was on the phone at the time probably saved her life. The nut has hit her phone which has more than likely not only diverted it, but also slowed it down considerably.”

iPhone atac Manchester