Crazy Taxi – un joc grozav pentru iPhone oferit la reducere

  Crazy Taxi este unul dintre popularele jocuri ale copilariei noastre, Sony luand decizia de a il porta in App Store pentru a bucura posesorii de iDevice-uri care au avut ocazia de a utiliza versiunea pentru PC-uri a titlului.

Jocul va pune in pielea unui sofer de taxi care trebuie sa isi transporte clientii prin oras catre diverse destinatii, insa partea interesanta este ca voi trebuie sa depasiti diverse obstacole pentru a ajunge acolo. Dezvoltatorii va pun la dispozititie diverse masini, diverse tipuri de curse, iar gameplay-ul jocului este aproape identic, cu cel al versiunii pentru calculatoare.

HEY HEY, COME ON OVER AND HAVE SOME FUN WITH CRRRRRAZY TAXI! BARREL THROUGH TRAFFIC PACKED STREETS, HURDLE OFF PARKING GARAGES, AND CRAZY COMBO YOUR WAY TO CRAZY MONEY IN A WILD FRANTIC RACE TO SCARE UP THE MOST FARES. IN CRAZY TAXI, TIME IS MONEY, AND ONLY THE CRAZIEST CABBIES COME OUT VICTORIOUS.

♪ TRANSPORT BACK TO 2000 ♪
-REMASTERED FOR MOBILE DEVICES BASED ON THE HUGELY POPULAR DREAMCAST CLASSIC
-ROCK OUT TO ORIGINAL MUSIC BY THE OFFSPRING AND BAD RELIGION

♪ FIERCE ENVIRONMENTS TO MAKE YOUR PASSENGERS GO INSANE ♪
-EXTRA LARGE HILLS FOR EXTRA LONG HANG TIME
-PARKED TRANSPORTERS WITH CONVENIENTLY ANGLED RAMPS
-PAINFULLY SLOW BUSES AND CABLE CARS TO FRUSTRATE AND ANNOY
-OCCASIONAL DEEP SEA EXPLORATION OPPORTUNITIES

  Crazy Taxi este disponibil GRATUIT pentru o perioada limitata de timp si daca va place jocul, este recomandabil sa il cumparati cat inca mai aveti ocazia.