Machinarium este disponibil la oferta pentru iOS

Machinarium, unul dintre cele mai interesante jocuri lansate in anul 2011 in App Store, este din nou disponibil la pret promotional pentru utilizatori.

Titlul a fost lansat in luna octombrie a anului trecut, a mai fost disponibil la pret promotional, insa daca nu l-ati achizitionat va recomand sa profitati de ocazie.

Machinarium este un adventure game in care noi avem controlul unui robot care trebuie sa rezolve puzzle-uri foarte antrenante dar si foarte foarte grele asa ca pregatiti-va sa va puneti mintea la incercare pe tableta iPad.

IPAD VERSION OF THE AWARD-WINNING ADVENTURE GAME FROM THE MAKERS OF SAMOROST AND BOTANICULA.

WHAT’S NEW IN VERSION 2.0:
* PINCH-TO-ZOOM
* SUPPORTS IPAD1 
* RETINA GRAPHICS 
* UNIVERSAL APP (YOU CAN PLAY IT ALSO ON YOUR IPHONE), 
* ACHIEVEMENTS, GAME CENTER, ICLOUD.

   Machinarium este disponibil in versiune universala in App Store.

machinarium-reducere

Articolul precedentAndroid Cloak and Dagger – cel mai nou atac God Mode
Articolul următoriPhone 8 – iata cum va functiona noul Touch ID
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.