Prima Pagina Samsung Asa functioneaza ecranul revolutionar Samsung

Asa functioneaza ecranul revolutionar Samsung

Samsung a anuntat saptamana trecuta lansarea unui nou ecran revolutionar care poate fi intins de catre utilizator chiar si dupa aplicarea pe un smartphone. Vorbim despre un ecran OLED cu tehnologie revolutionara creat de catre compania Samsung, iar astazi avem ocazia de a vedea in fel fel functioneaza aceasta tehnologie multumita clipului video de mai jos.

In el puteti vedea un ecran OLED cu diaognala de 9.1 inch care poate fi intins foarte usor, insa care este folosit pentru a “imbraca” carcasa Samsung Galaxy S8. Samsung spune ca ecranul sau este suficient de elastic pentru a fi indoit in doua directii cu o directie de miscare de pana la 12mm, inainte de a reveni la forma initial, exact precum un material cauciucat.

Samsung spera ca tehnologia din ecranele de acest gen ar putea fi aplicata in viitor la wearable-uri, dar si la produse care au inteligenta artificiala. Desigur ca exista o multitudine de metode in care un asemenea ecran flexibil poate fi folosit, mai ales ca el poate reveni la forma initiala dupa intindere, lucru pe care nu-l putem face cu alte ecrane similare.

Chiar daca acest ecran revolutionar a atras atentia unui numar foarte mare de persoane, cei de la Samsung n-au furnizat deocamdata detalii cu privire la o posibila data de lansare. Este greu de spus cand ar putea fi lansat primul produs Samsung care va avea un asemenea ecran, asa ca ramane sa vedem cand va ajunge aceasta inovatie interesanta pe piata.

LIKE
Articolul anteriorSamsung Galaxy Note 7R renaste din cenusa
Urmatorul articoliPhone 8 imprima bani intr-un nou concept