Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7R renaste din cenusa

Samsung Galaxy Note 7R renaste din cenusa

Samsung Galaxy Note 7R este versiunea revizuita a Samsung Galaxy Note 7, ea urmand a fi lansata in unele piete curand, primele imagini aparand azi.

Samsung Galaxy Note 7R este denumirea pe care o va purta versiunea revizuita a Samsung Galaxy Note 7, lansat cu vanzari explozive in toamna anului trecut. Desi initial Samsung a spus ca toate unitatile Samsung Galaxy Note 7 recuperate de la clienti vor fi distruse, iata ca in realitate s-a facut o reciclare pentru a se lansa acum pe piata Samsung Galaxy Note 7R.

Samsung Galaxy Note 7R a fost deja pus in vanzare de catre compania Samsung in cantitati extrem de limitate, iar deocamdata nimeni nu s-a plans de ceva. Samsung Galaxy Note 7R urmeaza sa fie si usor mai mic decat Samsung Galaxy Note 7, insa punctul principal aici este ca terminalul ar trebui sa fie sigur, sau cel putin asta da de inteles compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 7R va fi vandut doar in anumite piete de pe glob, probabil cele aflate in curs de dezvoltare, deci e putin probabil ca in pietele importante el sa apara pe piata. Avand in vedere ca autoritatile din pietele importante au cerut ca Samsung Galaxy Note 7 sa fie scos din vanzare, e putin probabil sa permita vanzarea Samsung Galaxy Note 7R anul acesta.

Samsung Galaxy Note 7R renaste din cenusa Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7R arata exact precum un Samsung Galaxy Note 7, marea diferenta stand in faptul ca in partea inferioara a carcasei este prezenta litera R. Aceasta urmeaza sa le dea de inteles clientilor ca Samsung Galaxy Note 7R este o versiune revizuita a primului smartphone care a explodat in stanga si in dreapta dupa ce a fost lansat oficial.

Avand in vedere intreaga situatie, este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 7R sa fie vandut in tari din Africa si unele tari asiatice unde regulile de siguranta nu prea conteaza. Nu este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 7R sa aiba vanzari substantiale dupa ce va fi lansat si probabil nici macar compania Samsung nu se asteapta la asa ceva de la serie.

Nu se stie cate unitati ale Samsung Galaxy Note 7 au fost recostruite pentru a fi vandute cu branding Samsung Galaxy Note 7R, dar probaibl numarul nu este foarte mare. Nu se stie nici la ce pret va fi vandut Samsung Galaxy Note 7R cand Samsung va decide sa-l lanseze oficial, nici daca el va avea parte de o lansare cu fast.

Samsung Galaxy Note 7R

 • V.P

  Frumos phablet .

 • Srb Srb

  doamne ce urat e.

 • vicele

  Daca iti da apple iphone cu rahatel pe el, e superb!

 • BURN

  Aceeași mizerie

 • Srb Srb

  exclus…tot mizeria aceea este

 • Badmad

  Interesant.Oare de la ce vine “R”?Reborn,refurbish,rubish?

 • Antistar

  “Samsung Galaxy Note 7R renaste din cenusa” – nu stiu daca ai vrut sa fii ironic dar ti-a iesit 🙂

 • iphone6s

  Este un Telefon Frumos si culoarea, si sa nu uitam ca nu el a avut probleme, ce bateria acestuia. Si cei care nu stiti Samsung fabrica ecrane pentru iphone chiar daca il numiti mizerie…

 • Srb Srb

  mai degraba arhitectul ce a inghesuit bateria…deci..samsung..plus ca samsung a facut si bateriile pt note 7…deci Samsung a fost de vina 1000%

 • Dan

  My.Thoughts.Exactly :)))))

 • Daniel

  Calm, Ghita! Stii doar sa arunci cu pietre, dar nu te uiti si in gura ta… Stai fin pe canapea si ridica in slavi apple, sigur o sa ridice o statuie pentru tine! sper ca si canapeaua este facuta de apple 😉

 • Kekulus

  Deocamdata Apple nu a facut bombe. Samsung trebuie sa taca si sa inghita glume de acest fel la ce esec au creat.

 • Viorel Predatorul

  Si cate persoane ranite/moarte din cauza smartphone-urilor Samsung au fost inregistrate? Sa nu vorbim despre iPhone, ca Doamne…

 • Srb Srb

  da canapeaua este Apple si este impermeabila turcoaz

 • c026radco

  Zaone, mishto ironia asta fina cu “renaste din cenusa”!! 😂

 • gabi

  s-a terminat chirpiciul pentru statuie… pe asta o sa il bage in pamant pana la genunchi si gata statuia lui…:))))))
  mizerie de om mai mare decat apple